Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 27. 6. 2019.

Na Bovanskom jezeru vežbali gašenje požara i spašavanje iz vode [foto]

vezba-bovansko5-foto-mup Izvadili su i automobil iz jezera; foto: MUP

Kako se spašavaju ljudi iz požara, ruševina, ali i vode, pokazali su na vežbi na Bovanskom jezeru spasilački timovi iz 7 zemalja. Gasili su vatru iz vazduha, vadili iz jezera potopljene automobile i demonstrirali kako se koristi spasilačka oprema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Teslin psiholog

    17:21 // 27. 6. 2019.

    Mozemo i trebamo mi to sami da resavamo. Mi smo zrela i organizovana zemlja u svakom pogledu. Ucesnici smo svih vaznih panela i foruma u svetu gde drzimo predavanja iz raznih oblasti zemljama koje su imale struju dva veka pre nas.

  • Anonimus

    16:55 // 27. 6. 2019.

    Da su malo ulozili u hotele i odmaralista na Bovanskom jezeru ugusili bi Zlatar, Zlatibor,Divcibare,Goliju bez obzira sto je tamo priroda lepsa, pa je ostalo potapanje automobila i poligon za vanredne situacije koja traje u Srbiji vec duze vreme, a do lad ce ne znamo.

  • A vas su pitali?

    16:30 // 27. 6. 2019.

    Sve ce te timove kpji su dosli iz inoszranstva pa cak i iz Turske i sa Kube Srbija da plati da bi ova vlast imala podrsku svih ovih zemalja na predstojecim izborima, a kad dodje do katastrofe moracemo sami da se spasavamo.

  • Tivat

    19:41 // 27. 6. 2019.

    Nema efekta,ako Gospodar nije gledao akciju.

  • Mučenik

    06:01 // 28. 6. 2019.

    ΛV izigrava Deda Mraza, a za razliku od njega, on deli plate zimi, leti jeseni i proleću, svima uručuje poklone, ovaj povećava platu, ko kako se javi, za 10%. Po svemu sudeći oplela ga demencija i nikako da ispuni obećanje. Lekari i medicinske sestre, profesori, a sada i vatrogasci načekaše se. Penzioneri čekaju već dve godine obećanog povećanja, a ne zna se koliko još će čekati, ovaj samo ih laži

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: