Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 5. 4. 2021.

| Društvo

Na Bulevaru Nemanjića pauk "odneo" 50 havarisanih vozila

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
napušteni automobil
Napušteni automobili često zauzimaju parking mesta; foto: čitalac;

Više od 120 rešenja je izdato da se sa javne površine na levoj strani Bulevara Nemanjića u Nišu pomeri zatečeno havarisano vozilo, a od toga je paukom uklonjeno 50 vozila, a ostatak su pomerili sami vlasnici, navode na zvaničnom sajtu Grada Niša.

Ističu i da je procena gradske inspekcije da je na teritoriji Gradske opštine Medijana nalazi još 150 do 200 havarisanih vozila koja će biti u narednom periodu uklonjena sa javne površine.

U depou na Kvantaškoj pijaci nalazi se oko 40 vozila koja vlasnici nisu preuzeli, pa je plac morao da bude proširen. Rok za podizanje vozila iz depoa je 120 dana, a po isteku tog roka vozila se odvoze u otpad i u neki od reciklažnih centara - navode na sajtu Grada.

Iz Grada tvrde i da se niko od vlasnika nije do sada žalio na postupanje nadležne inspekcije i izdatih rešenja i ukazuju da građani izbegavaju troškove prinudnog uklanjanja havarisanog vozila onda kada ga sami pomere.

Podsetimo, u jednoj od prethodnih akcija uklonjeno je 267 napuštenih automobila u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dusan

    15:45 // 8. 4. 2021.

    Kada ce akcija u delu Pantelejske opstine? Od Somborske ulice do Gornjomatevacke? U onom bloku zgrada ima barem 50 krsa sa isteklim tablicama koje vlasnici ne vracaju. Ajde, pozurite.

  • Eda

    15:38 // 6. 4. 2021.

    Ima jedno vozilo siva Toyota Aygo u Bozidarcevoj ulici ispred Idea marketa zauzima prostor, ne mogu ljudi da unose robu. Kad pozovu pauka nikom nista i ne pipnu. Sramotaaa!!!

  • Funk

    23:56 // 5. 4. 2021.

    Na bul. Nemanjica 78 sa parkinga su sklonili 2 krsa ali nisu i zeleni dzip koji je godinama neregistrovan i zauzima drugima mesto.

    • Fankie

      17:19 // 6. 4. 2021.

      To je zbog uroci !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: