Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:03, 15. 4. 2022.

| Društvo

Na Humanitarnom bazaru za Vukana prikupljeno više od 600.000 dinara, u subotu drugi dan bazara

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Humanitarni bazar - Vranje
Humanitarni bazar će biti održan i sutra na gradskom šetalištu; foto: Udruženje "Roditeljstvo plus"

Prvog dana Humanitarnog bazara u Vranju, koji je Udruženje “Roditeljstvo plus” organizovalo kako bi se prikupila pomoć za lečenje malog Vukana koji boluje od spinalne mišićne atrofije, sakupljeno je 656.424 dinara, saopštavaju organizatori i pozivaju Vranjance da u subotu, 16. aprila, dođu na drugi bazar na gradskom šetalištu i pomognu Vukanu.

Humanitarni bazar - Vranje foto: Udruženje "Roditeljstvo plus" Vukan Stojiljković osmomesečna je beba iz Vranja za čije je lečenje potrebno sakupiti 2 miliona evra.

Vranjanci već danima kroz različite akcije i dobrovoljne priloge pokušavaju da sakupe novac, a zbog velikog broja učesnika i donatora i Humanitarni bazar se održava dva dana, umesto jednog kako je bilo planirano.

Prvog dana Bazara za Vukana u organizaciji Udruženja “Roditeljstvo plus” sakupljeno je 656.424 dinara. Hvala svima! Idemo do pobede! Za Vukana! Lazareva subota ili Vrbica, je jedan od najveselijih hrišćanskih praznika. Deca se svečano obuku i sa zvončićima oko vrata i grančicama vrbe u rukama odlaze u crkvu.Vukan neće biti među njima ove godine jer bije svoju životnu bitku! Pomozite mu da što pre pobedi! Dođite na Bazar za Vukana u subotu 16. 4. 2022. godine - navode organizatori.

Humanitarni bazar - Vranje foto: Udruženje "Roditeljstvo plus" Drugog dana Bazara ispred Robne kuće će se naći i proizvodi ostalih učesnika, kao i vaučeri butika, kozmetičkih salona, prehrambenih marketa.

Podsetimo, svi koji su u mogućnosti mogu da uplate novac i Fondaciji “Budi human” tako što će da pošalju SMS 1239 na 3030 i uplate novac na dinarski račun 160-6000001381533-66.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: