Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:43, 6. 11. 2013.

Na Medicinskom fakultetu i danas bez dogovora

Medicinski fakultet Razgovori studenata i dekana još bez dogovora (foto: ntv.rs);

U utorak započet protest studenata Medicinskog fakulteta i danas je održan bez konkretnih dogovora, a nastavak je zakazan za četvrtak u podne.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • dr

    22:44 // 6. 11. 2013.

    "Koleginica"je upisala "englesku"grupu jer nije upala u regularnih 180.Upisala je jer je dala pare i znaci da ih ima.Pa na kom drugom jeziku hoce da studira?Upisala je na engleskom,zar ne?

  • Verbal Driver

    20:33 // 6. 11. 2013.

    Vidim vraćen je i provereni kadar, policijski doušnik Đorđević. Jel to onaj isti Đorđević što je potezao pištolj na otporaše 90tih i mahao blanko pozivima na vojnu vežbu. :) E moja Srbijo...

    • Novaković

      17:14 // 7. 11. 2013.

      Lupate čoveku minuse, a samo dođite pa pogledajte na fakultetu šta radi taj isti Djordjević- preti i nastavnicima i ljudima iz služba. Klasični UDBAŠ.I nas je napadao na protestima i snimao nas. BRUKA

    • Djole

      07:18 // 8. 11. 2013.

      Drivet Kocic, mnogo ste hrabra osoba da napisete ove neistine o gospodinu Djordjevicu a da se neprestavite imenom i prezimenom. Ocito da ste totalno neobavesteni ili ostali u tim devedesetim godinama

    • Verbal driver

      20:09 // 8. 11. 2013.

      Za moje navode postoje svedoci i među bivšim studentima, ali i među sadašnjim profesorima na Mediicnskom fakultetu. No, to je već stvar za istražne organe.

  • Milivoj

    23:09 // 6. 11. 2013.

    Ovaj Višnjić samo što su ga pustili iz pritvora odmah šenluči! Ovo je ispod svakog nivoa bilo kog fakulteta, a kamo li medicinskog. Mislim da Gradonačelnik Perišić mora da se oglasi zbog ove sramote!

  • Novaković

    17:12 // 7. 11. 2013.

    Danas smo za posla sata sakupili 200 potpisa za smenu Stevana Ilića. Dosta je bilo! Protesti su nastavljeni do konačne smene!

  • Djole

    17:11 // 8. 11. 2013.

    Novakoviću, očito da si ušao kao najgori student preko Engleske grupe. Puno ti osim gramatike i pravopisa nedostaje.Teško nama ako završiš za lekara. Moju decu sigurno nećeš lečiti.

  • Sasa Petrovic

    16:49 // 8. 11. 2013.

    Znali ste da u engleskoj grupi morate da govorite engleski. Ali Vi imate para, aroditelji hoce decu doktore bez znanja. Ne znate i srpski, a u drugoj godini preko veze svi genijalci pa na budzet.

  • Ivan Milovanovic

    16:16 // 8. 11. 2013.

    Studenti su nam postali metiljavi, dokle vise traze smanjenje bodova i lakse uslove? Pa sa ovim vasim danasnjim uslovima ja bih 2 fakulteta zavrsio. Manje bleje, inace tesko buducnosti sa vama.

  • z.c.

    18:44 // 6. 11. 2013.

    Gledam danas TV.Visnjici se zadovoljno smeskaju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: