Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 17. 3. 2016.

| Društvo

Psi lutalice ponovo napali prolaznicu na Starom groblju

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Napusteni-psi.jpg
Izujedana devojka

Samo dan nakon što je na Starom groblju čopor od desetak pasa izujedao 76-godišnju ženu, na istom mestu 4 psa napala su 19-godišnju studentkinju koja ima ozbiljne povrede desne butine.

Kako kaže Slađana Madić, doktorka u obližnjem Dispanzeru lake industrije gde je devojka jutros oko 8 sati zatražila pomoć, povrede su ozbiljne, a studentkinja vidno istraumirana.

Ona ima poprilične povrede na desnoj butini, poderotine, tragove noktiju i tri ubodne rane od zuba. Jedva smo je smirili - kaže dr Madić.

Nakon što su joj povrede sanirane, ona je puštena na kućno lečenje, a u dispanzeru i dalje ne mogu da se oporave od stresa koji su i sami preživeli.

Kada nam radni dan ovako počne, ceo dan smo pod utiskom, ne mogu još da se povratim. Nedeljno imamo 2 do 3 slučaja da saniramo povrede ljudima koje izujedaju psi ovde na Starom groblju - kaže dr Madić.

Prema njenim rečima, situacija se pogoršala u poslednjih godinu dana.

Podsetimo, juče ujutru psi su na istom mestu izujedali staricu i naneli joj povrede kakve lekari Hitne pomoći nisu videli u svojoj karijeri

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • biljana ilic

    21:59 // 17. 3. 2016.

    ko meni moze da garantuje da sam nisam zarazena benilom,i kome ja uopste mogu da se obratim dok ne bude kasno...ako je neko upucen neka mi odgovori moliv mas na mail [email protected] hvala

    • John Terry

      08:04 // 18. 3. 2016.

      Ako Vas ujede pas, ili lisica, ili zapravo bilo koja zivotinja ili covek, trebalo bi da odete kod lekara da se proverite na tetanus. Ako je u pitanju pas, on se posle ujeda treba pratiti par nedelja da se vidi da li je zarazen, ako nije onda ste u redu.

  • biljana ilic

    21:56 // 17. 3. 2016.

    i ne moze da mi izdaju uput.Sramota kako je moguce da u drugom gradu po velicini ne rade tesnove za besne pse lutalice koje su vec godinama u groblju,koja nisu nikad vakcinisana,pregledana,zasticena,ni cipovana i kozna koje bolesti imaju...smatram da je moje pravo kao zdravstvenom osiguraniku i svako drugom coveku pruze i dozvole uvid u svoje zdravstveno stanje kao i adekvatno lecenje.

  • cvrcak

    16:23 // 17. 3. 2016.

    "Ljubitelji"životinja,da pokupe te ose pa da ih čuvaju u svojim stanovima i kućama,a ne da prave deponije i smetlište od grada

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: