Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 12. 2. 2023.

| Društvo

Na auto-putu kod Trupala pao beton sa nadvožnjaka, upozorenje vozačima 

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
auto put
Kažu da će ga sanirati kada se prolepša vreme; ilustracija; foto: arhiva JV

Vozači koji moraju da prolaze ispod nadvožnjaka na auto-putu kod Trupala kraj Niša treba da budu oprezni, jer se juče urušio deo betona sa nadvožnjaka, saopštili su iz Puteva Srbije i postavili upozorenje. Navode i da su uklonili ostale nestabilne delove i da će trajno sanirati nadvožnjak kada budu povoljniji vremenski uslovi.

U subotu, 11. februara u popodnevnim satima se na petlji Trupale, na auto-putu u smeru Bela Palanka - Vranje, kako su saopštili iz Puteva Srbije, odvojio zaštitni sloj betona sa nadvožnjaka, a to im je iz policije prijavljeno oko 16:30.

Dežurne ekipe su odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju - navode iz Puteva Srbije.

Tokom večeri su i dežurne ekipe bile na terenu i obavile hitan vanredni pregled nadvožnjaka i uklonili ostale nestabilne delove zaštitnog sloja betona, dodaju, a nastavili su to i danas.

Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku - dodaju iz Puteva Srbije.

Reč je o delu auto-puta gde prolaze oni koji se isključe sa naplatne stanice "Niš-centar" i idu u pravcu Vranja ili do stanice "Niš-jug", a prema nezvaničnim informacijama niko nije povređen kada je deo betona pao na automobil koji je tuda prolazio.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ms

    13:43 // 13. 2. 2023.

    Taj nadvožnjak kod Ciganskog Ključa je preživeo '99 dve bombe "krmače" sa obe strane,jedna srušila most na autoputu s jedne strane nadvožnjaka druga napravila krater u obe trake auto puta sa druge što je vidljivo i danas gde je zakrpljeno.Dobro i da je izdržao ovoliko dugo da ništa ne otpadne sa njega.

  • Milos

    08:20 // 13. 2. 2023.

    ajde sad botovi, ajde malo hvalite kako ova vlast godinama samo napred vodi sve zivo, milioni, radna mesta, nikad bolje.... mogao neko da pogine da mu pao betonski blok u punoj brzini. Da se ne daj Boze to desilo, opet niko ne bi odgovarao, kao niti za bilo koju nesrecu. Ajde dovrsite sendvice pa na pisanje komenatar po planu i programu

  • Milos Jankovic

    22:19 // 12. 2. 2023.

    Dali pare za sendviče, a za tamo neki nadvožnjak na auto koga briga, ako ostane nešto

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: