Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:21, 2. 7. 2020.

Na desetine "opasnih" udarnih rupa i kratera u Nišu, građani apeluju na nadležne da ih asfaltiraju

Ulici Petra Aranđelovića glavna; foto: citalac-Prijavi problem Na sred puta u Ulici Petra Aranđelovića, ima ih na desetine, najviše na Paliluli; foto: čitalac/Prijavi problem

Prethodnih dana preko aplikacije "Prijavi problem" građani su prijavili na desetine udarnih rupa i kratera na ulicama u Nišu, najviše u Opštini Palilula, za koje kažu da su opasne za automobile i bezbedan saobraćaj i apeluju da ih nadležni asfaltiraju. Mnoge mesecima nisu zakrpljene, kažu, uglavnom nakon radova javnih preduzeća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    08:31 // 2. 7. 2020.

    Da li se zna čija je obaveza da zakrpi rupu koju je nappravio npr. vodovod, Medijana, Toplana.....? Ako se zna, onda neka iz gradske vlade zaduženi za kontrolu izvedenih radova ih kažnjavaju za ne izvršenje radova. Ali ti kontrolori nemaju vremena da rade posao jer imaju privatne obaveze u toku radnog vremena.

    • Nishlija

      16:34 // 2. 7. 2020.

      Iako se verovatno zna to nije dovoljno, treba da budu kaznjeni sto su ostavili nepopravljene rupe i to jos neobelezeno nekim znacima

  • Mara

    09:34 // 2. 7. 2020.

    Kvalitet . . .:))))))

  • na ulazu u deo ulice Nikole Uzunovića, koju preseca ul.B.Miljkovića, krater do kratera

    09:53 // 2. 7. 2020.

    a šlag na jagodicu je komšiluk koji, u najvećem broju slučajeva, ima potrebna parking mesta u dvorištima, a vodi rat oko parking mesta na kolovozu. Pored laganog prelaza preko kratera voziš i slalom između uparkiranih kombija, kamiona i automobila koji su tu parkirani 24h dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana godišnje, jer neki registruju auto da bi zauzeli ulicu, a drugi auto koriste.

  • Nemi posmatrač

    09:53 // 2. 7. 2020.

    Na sveže urađenom delu ulice Aleksandra Medvedeva, ispred još uvek ne završenog Naučno-tehnološkog parka, pojavila se poprečna devijacija/ulegnuće preko cele jedne trake i svakim danom se širi. Deluje kao da je nastalo usled pucanja neke cevi ispod površine asfalta. Ponavljam, na sveže urađenom delu ulice.

    • NSS

      12:48 // 2. 7. 2020.

      Sta ocekivati od ljudi koji su nakon zavrsetka asfaltiranja bul. Nikole Tesle posle samo par dana isekli asfalt kod auto poligona da bi provukli kablove neke. Eeeejjj koji je to mozak, naravno posle su samo stavili zakrpu. Garancija za put od strane izvodjaca izgleda 24h.

  • MilosNis

    10:42 // 2. 7. 2020.

    Dosta bre vise sa tim kukanjem oko rupa na putevima, kao nismo se navikli pa nam smeta! Mi samo rupe i imamo od rupa u zdravstvu, skolstvu, pravosudju, zakonodavstvu pa do onih u sopstvenim dzepovima, dok je najveca rupa u nasim glavama cim dozvoljavamo da nas ceo zivot ponizavaju i pljackaju nepismeni politicari!

  • Milos Dinic

    10:55 // 2. 7. 2020.

    Uradjena je Svetolika Rankovica . Tako da jedna od ovih slika vise ne vazi ;)

  • Mirko

    11:17 // 2. 7. 2020.

    Na paliluli u pojedinim ulicama kas vozis osecas se kao da vozis na mesec.

  • Nn

    11:24 // 2. 7. 2020.

    Raskrsnica Despota Đurđa i Đorđa Andrejevića Kuna. Otpadaju točkovi.

    • Verko

      11:59 // 2. 7. 2020.

      Ta rupa još malo pa izlazi iz adolescencije.

  • Naissus

    11:52 // 2. 7. 2020.

    Trosarina, Marina Drzica odmah posle pruznog prelaza. Takodje Marina Drzica kod semafora. Takodje Marina Drzica kod obdanista pa sve do SPO-a. Trosarinska pijaca, kod skretanja za B. Miljkovica. Roda centar kod ulaza na taxi stajaliste. Preko puta Rode kod skretanja za Naserovu. Bozidarceva drugi deo (prema domu), Stanoja Bunusevca do Njegoseve .... i naravno Vojvode Putnika koliko dusa zeli

  • Paki

    12:42 // 2. 7. 2020.

    Ja sam prijavio problem rupa u svojoj ulici u Jagodin mali 15.3.2019. Sanirali su ih 12.3.2020. pred izbore, koji je trebalo da se održe 24.3.2020.

  • Crnoputas

    15:37 // 2. 7. 2020.

    Ogromne rupe i krateri ispod Zeleznickog mosta u centru grada...
    Ulica Sime Matavulja !!

  • Dzamutka

    21:27 // 2. 7. 2020.

    "Narod je na izborima rekao svoje" !

  • Rankovic

    00:36 // 3. 7. 2020.

    Na stotine udarnih rupa ima i starih rupa stare i po 10 godina

  • Ljubisa

    06:10 // 3. 7. 2020.

    Za odrzavanje gradskih saobracajnica, zaduzeno jepreduzece Medjaraca iz Doljevca. Tamo 3 ulice imaju asfalt, zato i ne cudi.njihov nerad u gradu.

  • Stojke

    07:31 // 3. 7. 2020.

    Trebalo bi nekad obići i Zetsku ulicu, a da ne pričam za Igmansku ulicu (od pivare do kafane Vazdušna banja) gde još ulica pod kockom, a kocke od kiša počele da odpadaju. Katastrofa i sramota !!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: