Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 4. 12. 2020.

Na jugu bez koncerata za doček Nove godine, neki gradovi će novac umesto pevačima dati u humanitarne svrhe

Pirot novogodisnja dekoracija 2020; foto: JV-Lj. Filipov U Pirotu najavili pomoć od milion do 1,5 miliona dinara u humanitarne svrhe; foto: JV-Lj. Filipov

Doček 2021. godine neće biti organizovan na gradskim trgovima na jugu zbog epidemije, a za sada jedino u Nišu najavljuju dnevne praznične događaje na više lokacija, uz tvrdnju da za to neće potrošiti ni dinar. U Pirotu su pred praznike kupili skupocen automobil, ali kažu da će novac dati i u humanitarne svrhe, Leskovčani takođe najavljuju pomoć za ugrožene umesto slavlja, kao i nadležni u Vranju, dok u Prokuplju nabavljaju novu dekoraciju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • dragoljub stamenković

    16:05 // 4. 12. 2020.

    Bravo Mesko !

  • Mara

    19:52 // 4. 12. 2020.

    Daj Boze da je tako

  • BATA

    17:49 // 4. 12. 2020.

    Kako gradonacelnici postadose odjednom humani.Svih ovih godina neverovatne pare su davali ya jeftine zabave.Ali u svakom slucaju misle na narod.Koliku sumu ce odvajati na ovom virtuelnom tenderu.Da li ce davati kao da svuda svira i peva Cola,Ceca,Brena.....Da misle na zdravlje a pogotovu zdravlje najmladjih ne bi se ovako ponasali i donosili zakone o zdravlju po diktatu kriminalne i privatne SZO.

  • Radoje

    16:17 // 4. 12. 2020.

    U Pirotu prvo lokalna samouprava obezbedila sebi radost od 56.000 evra a posle kao evo mi smo i humani!? Zaboravite na našu skupu igračku. Najbolje za njih je bilo da ako već moraju (a ne moraju imaju vozilo ne starije od 2016 g.) da kupe nešta prikladnije po ceni ili sada da odustanu od kupovine i te pare daju u humanitarne svrhe. Ovako izgleda žele da pričom o humanosti pokriju bruku.

    • Miljojka

      17:31 // 4. 12. 2020.

      A kupujmo domace FIAT 500 to vazi samo za glupi narod, a ovako ima se moze se, posle ce kukaju kako nema lekova te ovo te ono a sad se razbacuj. Kakvi koncerti kakve gluposti pare dati za zdravstvo jer je i onako na izdisaju.

  • Шесепет Плус

    16:33 // 4. 12. 2020.

    Није потребна ни декорација ни било какви концерти - то није никаква представа за грађане већ само прилика за преливање народних пара у приватне џепове. А налагање бадњака,божичњак и срБска нова година су и онако породичне свечаности.

  • Pravda!

    17:38 // 4. 12. 2020.

    Posle ove strahote i izolacije koju su nam državni moćnici priredili niko normalan NEĆE IZAĆI NI NA JEDAN TRG, TREBAJU VAS LJUDI BOJKOTOVATI I POLITIČARE I PEVAČE!!!

  • Pera

    17:42 // 4. 12. 2020.

    U Nišu najavljuju da ako nema ovih para za novu godinu, onde neće moći ništa da prespu narodne pare u svoje privatne džepove i neće biti trange-frange, ja tebi ti meni, i da će to uticati na njihov privatni budžet, osiromašiće, Možda treba da otvorimo Aleksinački rudnik da rade malo, da zarade za sebe pare, a?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: