Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 4. 9. 2021.

| Društvo

Na licitaciji LFN-a dres odbojkašice Maje Ognjenović

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
dres
Čeka se finale, a licitacija za dres u toku; foto: Lokalna fondacija Niš

Dres sa potpisom kapitena ženske odbojkaške reprezentacije Maje Ognjenović do utorka, 7. septembra u 12 sati biće na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš kojom se skuplja novac za podršku kreativnim i preduzimljivim građanima u Nišu. Početna cena je 4.000 dinara, a licitacija je otvorena isključivo na Fejsbuk stranici fondacije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 20 sati igra finale Evropskog prvenstva protiv selekcije Italije, a ljubitelji odbojke do utorka mogu pokušati da najvećom ponuđenom cenom dođu do dresa jedne od najboljih domaćih odbojkašica.

Maja Ognjenović je jedan od simbola ženske odbojke u Srbiji, igračica koja dugi niz godina predvodi državni tim sa kojim je osvojila čak 15 medalja na najvećim svetskim takmičenjima u seniorskoj konkurenciji. Okitila se odličjima sa evropskih, svetskih šampionata, Olimpijskih igara, a u svojoj bogatoj kolekciji ima i mnogobrojna individualna priznanja, kako na klupskom planu tako i u reprezentativnoj karijeri - kažu u fondaciji.

dres Dres jedne od najboljih odbojkašica na licitaciji; foto; Lokalna fondacija Niš Dres Maje Ognjenović je, objašnjavaju u Lokalnoj fondaciji Niš, još jedan od važnih, izuzetno značajnih predmeta koje LFN nudi na licitaciji, kako bi prikupili novac kojim će podržati lokalnu zajednicu.

Licitacija je u toku, najveća ponuda za sada je 12.000 dinara, a svi zainteresovani mogu licitirati porukama na Fejsbuk stranici fondacije.

Podsetimo, zahvaljujući podršci u prethodnom periodu LFN je obezbedio novac za realizaciju 7 projekata građana u Nišu i oni trenutno privode kraju sve predviđene aktivnosti, a u toku je priprema raspisivanja novog konkursa u septembru na kojem će aktivnim građanima u Nišu biti dostupno još 6.000 evra.

8. septembra LFN organizuje prvo Donatorsko veče, sa idejom da predstavi dosadašnje rezultate, zahvali se svima koji su podržali prethodne aktivnosti i prikupi dodatni novac za podršku novim idejama.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: