Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:03, 21. 4. 2022.

| Društvo

Na nezavršenom leskovačkom Trgu postavljen mini-golf teren, Cvetanović kaže donacija privrednika

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
IMG_20220421_155314
Tereni donacija privrednika; foto: D. M.

Nekoliko polja za mini-golf postavljena su u samom centru Leskovca na nedovršenom Trgu, a za sada nije poznato do kada će tu i ostati. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže da je teren poklon jednog od leskovačkih privrednika i da će deca moći da uživaju u toj igri tokom predstojećih praznika.

Leskovčani su teren za mini-golf trebali da dobiju još 2020. godine i to po ceni od oko 7 miliona dinara, ali taj projekat nije zaživeo. Sada je nekoliko polja postavljeno u centru, a po rečima Cvetanovića, to građane neće koštati ništa jer je celokupna opremu dobijena besplatno.

Do kada će se nalaziti na Trgu zavisi od reakcije sugrađana, a pre svega dece, kaže Cvetanović.

Moramo da vidimo kako reaguju pre svega deca, već sada vidimo da oni uživaju, da su roditelji tu. Na nama je da isprobavamo, da vidimo, bitno je da Trg živi i da se stvari dešavaju ovde. Sećate se da je bila priča i pre dve godine oko terena za mini-golf, tada to nije zaživelo, projekat nije prošao, sada smo našli drugo rešenje. Znate da sve što zamislim to i realizujem - kaže Cvetanović.

Dodaje i da će o postavljenim stazama voditi računa obezbeđenje Gradske uprave, kao i sami zaposleni. IMG_20220421_155329 Do kada će tereni za mini-golf Trg Cvetanović nije precizirao; foto: D. M.

Za štapove i loptice će biti zaduženo obezbeđenje lokalne samouprave i Osmospratnice. Oni će preko celog dana da prate, da ujutru donose štapove i loptice i odnose ih uveče. Ovo je centar grada, imamo veliki broj kamera, tako da smatramo da je verovatnoća da se nešto desi minimalna, ali da ipak postoji - rekao je Cvetanović.

Osim terena za mini-golf na Trgu su prošle nedelje postavljene i uskršnje dekoracije, a da li su ukrasi plaćeni i koliko, na pitanja Južnih vesti iz kabineta gradonačelnika još nisu odgovorili.

Podsetimo, tokom 2020. godine Leskovac je trebalo da dobije koncertnu dvoranu, terene za mini golf teren, a najvljeno je i proširenje Avantura parka. Međutim, nijedna od pomenutih zamisli Gorana Cvetanovića nije ostvarena.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Djani

    09:41 // 25. 4. 2022.

    Lepo je sve sto se napravi. Molim nadlezne da na trgu postave jarbole i zastave Srbije i naseg grada da ulepsaju trg, u Grckoj na svakom koraku imate drzavne zastave u svim americkim filmovima bez obzira na zanr zastava se pojavi po desetak puta a nasa zastava je najlepsa. Predlazem da trg bude centtar svih vaznih okupljanja, da se tu obelezava dan vojske, dan grada, druzenja i nastupi pesnika...

  • Aleksandrija

    07:53 // 24. 4. 2022.

    Ova donacija privrednika je pravi pogodak, deca su zahvalna!

  • Bobanče

    07:16 // 24. 4. 2022.

    Ideja za mini golf je odlična, drago mi je zbog dece koji će tu naći svoju zabavu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: