Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:29, 8. 5. 2017.

| Društvo

Na niškom aerodromu 100.000 putnika za 4 meseca

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
aerodrom
Jubilarnog putnika dočekali gradonačelnik Niša i direktor aerodroma; foto: "Konstantin Veliki"

Nišlija Ninoslav Milenković, kao i mnogo puta do sada, sleteo je avionom iz nemačkog grada Dortmunda u Niš. Međutim, nije ni slutio da je upravo on 100.000. putnik niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” u ovoj godini i da će zbog toga dobiti simbolične poklone od Aerodroma, ali i od Grada.

Milenković je, kažu u Aerodromu, čest putnik na relaciji Niš - Dortmund, Dortmund - Niš, jer njegova porodica stanuje tamo, pa mu, smatraju oni, "ova linija i te kako znači".

Kako je sam Milenković kazao, njemu porodica živi u Dortmundu, pa je ranije morao da se maltretira, jer je putovao iz Sofije. Zbog toga Milenković kaže da je ovo pun pogodak, što se tiče odabira destinacije - kazali su sa Aerodroma.

Međutim, dodaju na Aerodromu, iako vrlo često poleće i sleće sa “Konstantina velikog”, bilo je veliko iznenađenje za njega to što su ga ovog puta dočekali gradonačelnik Niša Darko Bulatović, kao i direktor Aerodroma Vladica Đurđanović, koji su mu uručili poklone.

Inače, u ovom preduzeću smatraju da bi, ako se nastavi dosadašnji promet putnika, do kraja godine avionima sa niškog Aerodroma trebalo da odleti i sleti oko 300.000 putnika.


Južne vesti nepoželjne na Aerodromu?

Iako su pored Bulatovića i Đurđanovića, jubilarnog putnika dočekali i snimatelji i novinari niških medija, među njima nije bilo novinara Južnih vesti, jer nisu ni bili pozvani.

Naime, otkako su prošle godine direktor Đurđanović i tadašnji gradonačelnik Niša Zoran Perišić prekinuli konferenciju za štampu, zbog pitanja novinara Južnih vesti u vezi sa spornom sistematizacijom, ovaj medij se više ne nalazi na mejling listi Aerodroma.

Zbog toga, već duže od godinu dana novinari Južnih vesti nisu obavešteni o aktivnostima aerodroma "Konstantin Veliki", a direktor Đurđanović izbegava i telefenom da odgovara na pitanja novinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kostas Gasopulos

    08:26 // 9. 5. 2017.

    Čestitke za ovu cifru putnika, ali ne i za neprisustvo novinara Južnih vesti na javnim dešavanjima na Aerodromu. Biće sigurno nekoliko stotina hiljada putnika sa niškog Aerodroma, do kraja ove godine, ali koliko je to umanjeno bez novinara Južnih vesti, eeeee to je već za raspravu. Videće se sa druge strane koliko će i novinari istraživačkim radom doći do pozadine svih ovih stotina hiljada putnika

  • Goran

    22:40 // 8. 5. 2017.

    Jeste veoma bitan aerodrom, posebno za južnu Srbiju, ali sramota je kako izgleda i miriše.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: