Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:14, 23. 1. 2013.

Na proslavi Edikta samo odabrani

Hor-Sretenjskog-manastira.jpg

Spektakularnoj proslavi Milanskog edikta, na kojoj je u niškom pozorištu 17. januara nastupio ruski hor Sretenjskog manastira, prisustvovali su samo oni sa specijalnim pozivnicama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Doktor Zli

    11:59 // 23. 1. 2013.

    "Ja sam nisam imao uvid u ključ po kome su pravili redosled." I kako sad da ja ne kazem da PERISIC VEZE NEMA?!

    • Danijel

      12:05 // 23. 1. 2013.

      Zato si ti imao uvid pa si se uplasio da ti sefa ne stave na balkon pa si brze bolje potegao sve pionirske veze da se to ispravi hehe..e da greota sto nisi bio na proslavi Zli a bili ti i Mile i Rankovic cija si ti naravno marioneta :p

  • Lola

    12:10 // 23. 1. 2013.

    Sve su nam dogovorili u Beogradu zvanice i program i svetlosne efekte (kojima je odradjen kompletan posao... bez toga mrak kakav inače vlada u Nišu poslednjih godina)
    U Nišu je trebalo samo da se podele pozivnice...
    i to nije uradjeno kako treba.

    • Južna Pruga

      13:38 // 23. 1. 2013.

      Београд је симбол централизоване Србије. Можда и он жели да се ослободи стеге централизма која му је приписана. Помогнимо му у остваривању ове слободе.

      ЈУЖНА ПРУГА - НИЈЕ ТУГА.

  • Mladen Jovanovic

    13:34 // 23. 1. 2013.

    Ma ljudi nije mala stvar! Nemojte tako! Pa kada bi Velja Ilic usao u pozoriste da nije bilo ove proslave! A ni za predsednika nisam siguran bas da je ljubitelj pozoriste i kulture. Uostalom, pogledajte budzet za kulturu Srbije, sve ce vam biti jasno.

    Sve u svemu: Mali korak za Velju, a veliki za Nis. Posle ulaska konja u rimski senat, ulaska majmuna u tenk kod Kusturice, ovo mu dodje treci po znacaju incident ove vrste u svetu.

  • Doktor Zli

    12:56 // 23. 1. 2013.

    @Danijel, Druze, ja moram da konstatujem da ste vi naprdnjaci (smradikali) totalno podeljeni. Podeljeni ste unutar vaseg gradskog odbora, Perisic vuce na jednu, Bandjur na drugu, Bulatovic na trecu stranu...podeljeni ste i na Juznim vestima, deo vas misli da sam u DS, deo da sam u G17, deo da sam u SPS, deo da sam SNS (al neko drugo krilo), cak vam je podeljena i stranka na vrhu jer Toma je bio prisutan u Narodnom, a Aca nije. Bas me briga sto si medjusobno merite onu stvar, radite to kod kuce. Ali to sto veze nemate kosta druge. PERISIC VEZE NEMA, ON JE SAMO BANANINA MARIONETA :p

    • Danijel

      13:06 // 23. 1. 2013.

      Ne, ja samo odgovorno tvrdim da si ti marioneta Sps-a i ni jedne druge stranke i ti to dobro znas a i tvoji sefovi Mile i Rankovic..i nemoj Zli da se stidis sto si porekla crvene ruze nije to lepo :p

    • Malina

      20:29 // 23. 1. 2013.

      @Doktor Zli Citam i ne verujem. Znas da pricas ko je podeljen u drugoj partiji, a sto ne pricas kako je u SPS-u..jedna struja Mile Ilic, druga struja Igor Novakovic, pa Zoki zuba..pa Vlajkovic..ne zna se ko koga namesta, a ko ceka ko da ode u penziju da dodje na njegovo mesto! A ti si pritom niko i nista, glumis frajera i ludilo, a igras kako svira Rankovic. Kko te nije sramota vise? Ti si marioneta, i to jeftina!

    • Перица Мали

      09:44 // 24. 1. 2013.

      Која сте ви екипа исполитиѕованих дијабола.Ко је чија марионета, ко је у којој партији, о чему ви балавите овде и масирате вијуге. Као све знате и у све се разумете, кад би вам се указала прилика да нешто организујете или урадите у Нишу главни би вам био Чак Норис. Дајте мало толеранције, мало оптимизма. Пожелите да нешто буде боље, да се деси нешто лепше. Па да ли је могуће да ништа и нигде не ваља. Усмерите сву ту негативну енергију у нешто добро, можда и буде нешто боље. Оставите се политике толико других ствари има где треба дати свој допринос. Дајте мало посматрајте сва ова дешавања у Нишу са мало позитивнијег аспекта. Да ли сте дали свој лични допринос да нешто буде боље. Свој суд о политици дајте на изборима.

  • Dragan

    12:39 // 23. 1. 2013.

    Svaka vam cast! Nemojte nikada da se menjate, ovakva iskrenost, profesionalnost i borba sa vetrenjacama ce kad-tad da se isplati! Juzne vesti su za primer svim medijima u Srbiji. Ogromna podrska, pa da jednog dana od vas bude srpska Al Jazeera!

    • YYYYYY

      20:12 // 23. 1. 2013.

      hahaha,da, da bice sigurno, a ujedno i da kazem,da li je trebalo pustati svakoga unutra a dosao je predsednik koji se unajvece bori sa korupcijom i kriminalom u ovoj zemlji?

  • zoran

    15:35 // 23. 1. 2013.

    Mozda nema veze sa ovom temom,ali bih zamolo gradonacelnika da se proseta neki put na koronarno odeljenje i odeljenje na trecem spratu interne klinike,gde su buba ruse domace zivotinje,gde jedan toplomer dolazi na 9 bolesnika,gde sestre nemaju papirne ubruse da obrisu ruke,gde meni medicinski tehnicar nije hteo da da vodu,a bio sam prikovan za krevet(noc 18/19 januar 2013)godine,gde hranu mozete da jedete samo da nebiste dobili splet creva.Sve ovo o cemu pricate je sitno u odnosu na ono sto sam ja doziveo za ovih 15 dana koje sam proveo na koronarnom odeljenju Interne klinike u Nisu.Hvala svim doktorima i sestrama koji su mi spasili zivot.

  • Veljo R.

    22:01 // 23. 1. 2013.

    УЛАЗНИЦА ЗА ДРЖАВНИ ВРХ
    И више него јасно је да се нигде, па ни у Нишу, ни у Србији, не може купити улазница за манифестације на којима учествује државни, верски, а ваљда и остали врх.
    Али није јасно који је то протокол одредио да:
    1- Патријарх српски, чека петаестак минута да се појави Председник Србије?
    2- Ко је одредио да Његова светост, преседник Србије, прва дама Србије уђу у позориште у пратњи госпође која је некадашња управница хуманитарног фонда браће Карић?
    3- Зашто се протокол, нишки, или београдски, није потрудио да објасни онима које је позивао на овај скуп да није пожељно да дођу у излизаним фармерицама, чизмама за снег, кинеским јакнама, џемперима на копчање, неподшишани, а госпође без бар чисте косе... А оваквих је било бар двадесетак!
    Место за председника нишке скупштине свакако није на балкону, али ни за Милета Илића није место на било каквом скупу који је у славу толеранције! Јер, ко покуша да украде изборну вољу својих суграђана довољно је рекао о свом схвата

  • Yoda

    17:03 // 23. 1. 2013.

    Ruzno je sto manifestaciju napravise tako da smo, kao u stripu Johny Logan "Cudna bolnica doktora Pilikosta", odjel za siromasne i odjel za bogate imali.
    Sluge impepretora sa Lordom Perisicem unutra, a za prostu raju LCD display napolju postavljen bio jeste.

    Ako interesovanje veliko bilo je, Dom Vojske imali su oni, a ako ni on dovoljan bio nije, hala Chair sigurno jeste.

    Svoju bahatost i prestiz pokazase oni i ako im do muzike sigurno bilo nije.

    Toliki poznavaoci i ljubitelji muzike u redovima prvim bili jesu, da se nadam da hrkanjem svojim ometali nisu nekoga ko je hor da cuje zeleo stvarno.

    • Danijel

      17:50 // 23. 1. 2013.

      Aman vise ulaganite Sps-ovci..sve smo shvatili znaci znamo da ste Miletove i Rankoviceve marionete..a ti dr Zli tj Yoda pogotovu :p

    • Miki Palilulac

      19:02 // 23. 1. 2013.

      Ha, ha, ha! Hrkanje! :-)))) Mudro, duhovito i istinito.
      A da su posli da gledaju Labudovo Jezero, posli bi u kupacim kostimima :-)
      Bravo master Yoda, pravo si osvezenje u komentarima!

  • Branislav Petrovic

    21:23 // 23. 1. 2013.

    Tesko nama sa tom odabranom elitom.Koliko znam tu odabranu elitu predstavljaju patriote,brdjani,dodzosi i urbani seljaci.Vecina se uvukla tamo da gleda i da bude gledana.Do juce nisu znali da postoje vodokotlici sa kanapcetom.Pranje ruku posle svih nuzdi je misaona imenica a zubi i ostala higijena jednom do dva puta mesecno u lavorce.Duvanje nosa i pljuvanje na ulici je normalna pojava a dranje i psovanje iz sveg glasa pozeljno.Izem ti elitu koja se stidi svog porekla a ne zeli da prihvati urbano ponasanje.To je elita koja upija lazni glamur i uziva u tupavim tv serijama sa svih strana.Na zalost gradjanski Nis ne postoji.

  • Milutin Stamnekovic

    14:02 // 23. 1. 2013.

    Gradonačelnik nije kriv uopšte! Na RTS je javljeno da će samo najviši državni zvaničnici prisustvovati događaju, a demokratama niko nije kriv što nisu više glavni, pa ih nema na spisku !

  • Branko Savić

    19:09 // 23. 1. 2013.

    A ovo je tek pocetak proslave... Zabava je tek pocela!

  • evo sav drhtim od tuge

    15:20 // 23. 1. 2013.

    Ovo je jedna vrlo potresna prica!

  • dragan rincic

    14:36 // 23. 1. 2013.

    samo lopovi mogu da prisistvuju,a mlm da je ovo proslava svih pravoslavaca,gradjana.....NASTA OVO LICI?

  • Expert

    00:45 // 24. 1. 2013.

    Kakvi strucnjaci i eksperti sede u tom kabinetu zaduzeni za internet i medije, a jos uvek nisu skontali kako da naprave najprostiju promenu IP adrese.

  • feniks

    20:00 // 23. 1. 2013.

    Jadan Konstantin, u grobu se okrece! Komentari su vam u skladu sa Milanskin ediktom, puni ste tolerancije. Narocito ovaj laznjak sa 15 tviter profila.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: