Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:55, 21. 10. 2021.

| Društvo

Na protestu zbog kovid propusnica na kratko blokirali saobraćaj

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Protest Niš
Drugo veče okupljanja u centru; foto: J. V.

Drugo veče zaredom Nišlije su se u znak protesta protiv uvođenja kovid propusnica okupile na Trgu kralja Milana. Večeras su se uputili i u kratku protestnu šetnju, te je i saobraćaj na kratko bio blokiran.

Okupljeni su u znak neslaganja sa novim merama prošetali od spomenika do Narodnog pozorišta, pa je centar Niša na kratko bio blokiran.

Incidenata nije bilo.

Njihov protest nije, kaže Nišlijka koja učestvuje u protestu, “vikend protest” i najavljuje da će trajati i da im je cilj da bude masovniji.

Podsetimo, kako bi izrazili neslaganje sa uvođenjem kovid propusnica za koje kažu da ih vide kao postepeno ukidanje slobode, građani koji su nezadovoljni od sinoć su započeli proteste u centru grada.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Uzas postmoderne

    03:30 // 23. 10. 2021.

    Da rezimiramo - gomila antivaksera na jednom mestu? Idealni uslovi za zarazu, pogotovo zbog uslova za širenje virusa. Onda se lepo vrate kućama onako fino zaraženi, prenesu virus ukućanima, za dve, tri nedelje ne protestvuju više jer planiraju sahranu bližnjih.

    Nije da se nije dešavalo - lično znam primere, na veliku žalost. Al' nekim ljudima ne može drugačije da dođe iz ... u glavu...

    • Mladen

      17:26 // 26. 10. 2021.

      Da rezimiramo,gomila botova od strane internet tima iz Vojvode Misića u Nišu,idealna prilika za zarazu pogrešnim informacijama.

  • Doktor

    21:02 // 22. 10. 2021.

    Kad su protesti u koliko sati,ljudi i ne znaju .Svi na ulicu sad su propusnice za kaficu a posle nećemo Novi ni po hleb.Svi na ulicu.U koliko sati je protest i kad?

  • Ivana

    14:14 // 22. 10. 2021.

    Protest zbog kovid propusnica!!!Super.Ovaj "smesan"virus odnosi zivote a ljudima i dalje nije jasno koliko je situacija ozbiljna.Deca prelaze na online nastavu od ponedeljka,a nekome je problem sto posle 22h nece moci da sedi u kaficu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: