Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 28. 4. 2020.

| Društvo

Na sajtu niškog Doma zdravlja svakodnevno pohvale i podrška radnicima herojima

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
pohvale radnicima
Pohvaljuju radnike i poručuju im "bravo"; foto: printskrin/Dom zdravlja

Lekari i medicinske sestre, tehničari koji uzimaju briseve, volonteri, pomoćno osoblje, gerontodomaćice - oni koji tokom epidemije korone rade sa ljudima zaraženim virusom u Domu zdravlja u Nišu, svakodnevno preko sajta ove ustanove dobijaju pohvale i zahvalnost na predanom radu.

Pre četiri dana su na sajtu niškog Doma zdravlja počeli da objavljuju fotografije i pohvale radnicima koji su se priključili borbi protiv virusa korona.

Pišu da su najveći heroji svakako lekari, medicinske sestre i tehničari, ali da ne mogu da ne pohvale i nemedicinske radnike. Pohvale heroji 3; foto: Dom zdravlja Nis Pohvale radnicima koji se bore protiv korone; foto: Dom zdravlja Niš

Nemedicinske heroje danas pohvaljujemo što su tu u svakom trenutku da pomognu medicinskim timovima. Radnici vešeraja, spremačice, vozači, portiri, kol centar, infopult i telefonska centrala, majstori, radnici koji voze i sterilišu medicinski otpad, magacioneri, nabavna služba, informatička služba i svi administrativni radnici koji svakodnevno rade veliki su HEROJI TAKOĐE. HVALA SVIMA NA PREDANOM RADU - pišu na sajtu.

Pohvale heroji; foto: Dom zdravlja Nis Pohvale radnicima koji se bore protiv korone; foto: Dom zdravlja Niš Najavili su da će svakodnevno na sajtu jedan tekst posvetiti svojim radnicima, pa su tako pohvale dobili i oni koji uzimaju briseve za testiranje na koronu u Domu zdravlja i na terenu.

Veliko bravo za ove divne ljude i njohovog šefa dr Miroslava Rakočevića. Prva borbena linija je njihova! Sa njima su i tehničari kućnog lečenja (oni uzorkuju u kućnim uslovima). Veliki aplauz dobijate u 20:00h od svih radnika Doma zdravlja! Svi smo podjednako bitni i svima je teško! Čuvajte se! - navode u poruci.

Radnici Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih su takođe dobili ohrabrujuće poruke, jer u Domu zdravlja ističu da su oni prva borbena linija, rade u crvenoj zoni i oni su zaduženi za trijažu pacijenata. Među njima su lekari, sestre, volonteri, koordinatori i pomoćno osoblje. Pohvale heroji 1; foto: Dom zdravlja Nis Pohvale radnicima koji se bore protiv korone; foto: Dom zdravlja Niš

Veliko bravo za sve divne ljude koji rade u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslih Doma zdravlja Niš. Prva borbena linija u crvenoj zoni još od ulaznih vrata i trijaža je njihova! Lepa reč za svakog građanina Niša i topao prijem pa onda lečenje i, dijagnostika, testiranje, pozivanje i obaveštenje o rezultatima. Higijena vrhunska i dezinfekcija svakodnevna. Veliki aplauz dobijate od svih radnika Doma zdravlja! Odlično radite i u ostalim zdravstvenim ambulantama - pišu na sajtu.

Pohvale heroji 2; foto: Dom zdravlja Nis Pohvale radnicima koji se bore protiv korone; foto: Dom zdravlja Niš Pohvale i lepe reči upućene su danas i svima koji rade u Službi za kućno lečenje - kažu veliko bravo za sve koji su prva borbena linija u kućama pacijenata.

Timski rad, nikad "ne mogu" i sve najbolje osobine krase ove ljude! Testiraju na terenu! Daju terapiju u kućnim uslovima, daju telefonsku podršku! Ne mogu sve reći u ovom tekstu! Veliki aplauz dobijate od svih radnika Doma zdravlja! Odlično radite - dodaju.

U Domu zdravlja takođe ističu da će nastaviti da svakodnevno pišu o herojima koji rade u ovoj ustanovi i time ih ohrabre, a kažu da će sutra to biti radnici Službe za laboratorijsku dijagnostiku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Lekar apotekar

    10:49 // 29. 4. 2020.

    Ma ostavite se laznih pohvala. Ako su toliko vredni i predani poslu dajte im jos jednu platu. Samo dodatni novac motivise ljude za duzim radom a vase hvalispeve ostavite za Vaseg vodju posto se on hrani njima.

  • СНС академиа знаности

    18:44 // 28. 4. 2020.

    Наи више похвала заслужује наш Аца ,цео свет и сви њега воле.Лично је довезао авијоном из Нјујорка, отео распираторе које сад и Италији поклањамо.Хва ламу.

  • Sablja2

    15:55 // 28. 4. 2020.

    Nista bez pohvala AV i Direktoru Miloradu Jerkanu !
    Rad od kuce, iz misije rupe, zasluzuje orden ! Sindikalci,ima li vas ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: