Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:44, 18. 3. 2016.

Načelnica Uprave za obrazovanje podnela ostavku

velaja Podnela ostavku iz ličnih razloga; foto: JV arhiva

Dugogodišnja načelnica niške Uprave za obrazovanje Jelica Velaja podnela je ostavku na ovu funkciju, kako kaže, iz ličnih razloga. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ciceron Zaplanjsky

    13:35 // 18. 3. 2016.

    Jelica je baš kadar.Vidim ima biografiju i reference iz opštine "Pantelej"- može da se sprema za novu funkciju posle 24. aprila. Znam da će na opštem javnom Konkursu biti najbolji kandidat i da će konkursna komisija za izbor nju odabrati.Dabome.

  • Eren 1. deo

    13:46 // 18. 3. 2016.

    Treba na republičkom nivou osnovati registar osoba koje su priznale korupciju i koje su osuđene za korupciju i treba uvesti zakonski uslov da osobe iz ovog registra doživotno ne mogu vršiti javnu funkciju.

    Da ne ulazimo u to zašto je došlo do nagodbe, a ne do sudske kazne, nesporna činjenica je da je do koruptivne radnje došlo. Šta onda dotična osoba traži na čelu jedne gradske uprave?

  • Eren 2. deo

    13:47 // 18. 3. 2016.

    Priznala je korupciju, izneverila je povernje svojih sugrađana da je podobna za vršenje posla gradskog funkcionera. Nadam se da su njeni lični razlozi za ostavku moralne prirode. Bar to.

  • Др ВИОЛЕТА

    14:50 // 18. 3. 2016.

    Јадан је овај Град, кад функционише на бази гласина и неоснованих оптужби. Дама увек држи до нивоа и достојанства - ТО ЈЕ ЈЕЛИЦА ДОКАЗАЛА !

    • Зоран Васиљевић

      16:08 // 18. 3. 2016.

      Др ВИОЛЕТА, не разумем Вас. Јелица Велаја је признала да је извршила коруптивну радњу, нагодила се око казне (овде почињем да сумњам у суд). То је чињеница. Онда не стоји Ваша тврдња да "Дама увек држи до нивоа и достојанства". Пре ће бити да сте вас две пријатељице, које браните једна другу.

    • Pera Detlić

      18:11 // 18. 3. 2016.

      Neka ovaj ispod, sumnja u tužilaštvo, ne u sud. Ako nezna sa kim se vrši nagodba, onda i ne trba da komentariše. A u svakom slučaju reference su joj odlične. Za KPZ Zabelu.

  • Ljubisa

    17:08 // 18. 3. 2016.

    Ja sam imao veoma korektan poslovan odnos sa gospodjom Velajom, malo vise je stitila svoje prosvetne inspektorke i ako je pravnik i mogla je i sama da vidi da su stitili NEZAKONJE U SKOLAMA.
    Dala je ostavku jer Grad nema novaca da placa troskove SKOLA i tu ce biti lom kao u Zajecaru. Zeli da izadje iz ovog gliba i da mirno provodi popodne, jer nesme da se suprostavi onima koji postavljaju Miljon

  • shaft

    17:45 // 18. 3. 2016.

    Brod tone,svi beze glavom bez obzira!

  • Objektivan

    22:36 // 18. 3. 2016.

    Velaja je profesionalac, kulturna, lepo vaspitana... narvno nije podobna iz perspektive krivih ogledala. Kad nisi deo mustre moraš da trpiš poniženja i to ti je to...
    I ajde sad , svi mi jel da se vatamo u kolo da menjamo nešto il da zviždimo ko i većina

  • ema

    22:49 // 18. 3. 2016.

    Sve što je lepo,ima kraj

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: