Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 20. 9. 2012.

Načelnica podnela ostavku

vladislava.jpg Vladislava Ivković, arhivska fotografija

Gradsko veće Niša prihvatilo je ostavku Vladislave Ivković dosadašnje načelnice Uprave za komunalne delatnost. Za VD načelnika postavljen doskorašnji direktor Direkcije za izgradnju grada Miodrag Brešković.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Srbija

    17:19 // 20. 9. 2012.

    Pa naravno da je dala ostavku, ne znam samo šta ovi drugi čekaju.

  • Drug crni

    17:24 // 20. 9. 2012.

    Bravo gradjani nisa Banana nam sada drzi ceo grad i nema mi skoro da mu vidomo ledja! Bunili smo se za Milosa Simonovica on izgleda morao.da uvedee autokratiju da se ne bi desilo ovo da ovaj i strucni kadrovi ostalih stranaka ne bi uzeli sve! Dao im malo kad ne lezi vraze svinje hranu traze! Zato je tako i proso na zalost! Nego i za njih ima leka i dalje su tu serpe i lonci i ulice ...PS:ova zena je bila kadar i zaista je van stranacka licnost...

  • Drug crni

    17:28 // 20. 9. 2012.

    Bravo gradjani nisa Banana nam sada drzi ceo grad i nema mi skoro da mu vidomo ledja! Bunili smo se za Milosa Simonovica on izgleda morao.da uvedee autokratiju da se ne bi desilo ovo da ovaj i strucni kadrovi ostalih stranaka ne bi uzeli sve! Dao im malo kad ne lezi vraze svinje hranu traze! Zato je tako i proso na zalost! Nego i za njih ima leka i dalje su tu serpe i lonci i ulice ...PS:ova zena je bila kadar i zaista je van stranacka licnost...

  • Milena Slavkov-Pesic

    17:36 // 20. 9. 2012.

    Volela bih da mnogi direktori daju ostavke i snose odgovornost za ono u sta su uvalili nas grad.Na primer,neizrecivo bih volela da direktorka osnovne skole Cele kula da ostavku i ode da cuva curke jer nista drugo ne zna da radi, kao ni mnoooogi drugi strucni direktori.

    • Predrag Milačić

      14:06 // 23. 9. 2012.

      Pa ne snosi se odgovornost podnošenjem ostavke. Odgovornost se snosi odbranom svog izveštaja o poslovanju pred svojim upravnim odborom, gradskim odbornicima, gradskim većem, nadležnom upravom i na kraju pred celom javnosti. Problem je samo što direktorima gradskih preduzeća nije bilo omogućeno da svoje izveštaje obrazlože i brane... tu bi se videlo ko je od nas kako radio i da li neko zaista treba da snosi odgovornost - kako krivičnu (pred nadležnim državnim organima), tako i političku (pred svojom strankom i naravno pred biračima).

  • Dragan

    17:54 // 20. 9. 2012.

    Zasto je tako "uspesan"direjktor direkcije otisao sa tog mesta.Verovatno zato da na mestu nacelnika zaokruzi Bananinu viziju izgradnje grada i pusti ga da se "razmahne"kako ovaj rece u jednom intervjuu.

  • ubpok

    21:11 // 20. 9. 2012.

    Ovo mu dodje kao organizovana kriminalna grupa Baneta Jovanovica, njegova direkcija radi na divlje, njegova Uprava za komunalno ga podrzava dok njegova inspekcija cuti i nista ne vidi i ne podnosi krivicne prijave. Da li se stvarno sve to radi zbog interesa gradjana ili zbog licnog interesa Jovanovica da sve radi na divlje kako se ne bi imao uvid koliko se krade?

  • Acta est fabula

    21:40 // 20. 9. 2012.

    Ovom slepačkom gradu i priliči da njime rukovode Banana i skupina prizemnih likova oko njega. Ima taman dovoljno ograničenih nesrecnika da on namakne procenat glasova dovoljan za učešće u raznim koalicijama. Znaci treba prestati sa negodovanjem i kriticizmom. Ugasimo svetlo i pokrijmo se ćebetom preko glave, jer tako nam treba.

  • dr dra

    08:24 // 21. 9. 2012.

    Šteta! Stručna, odgovorna i pametna žena.

  • osmatrac

    16:56 // 21. 9. 2012.

    Bravo Bane Care!!! Tebe zovu banana jer sve oko sebe pravis na majmune a posebno ove iz SNS-a. Uzeo si im ispred nosa najbitnije uprave a sad kontrolises i najvazniju i najbogatiju. Dzabe im direktori JP kad im ti pravis programe i dajes pare preko ove uprave. Svaka cast. Sa 14% glasova (od pola izaslih) kontrolises 90% gradskih para. Ma ako bre kad su diletanti. Ovce treba sisati

    • anna

      23:00 // 21. 9. 2012.

      Pametna i vaspitana zena mora da da ostavku da bi Banetov ''strucni kadar'' zaseo. A SNS je opet ispao glup u drustvu, jer Banana uzima sve sto je moguce unovciti. I u zdravstvu je uzeo medicinu rada punu para, gde je bio izvanredan direktor koji je sve to stvorio, a ostavio glupom SNS-u Dom zdravlja sa velikim dugom i sa problemima do guse. Ej, Perisicu pa ti si skolovaniji od njega, sto to dozvoljavas

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: