Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:43, 12. 7. 2021.

Nadležni najavili asfaltiranje Kovanlučke, Bulevara cara Konstantina i puta do Malče

radanska Radovi u Radanskoj ulici u Nišu;foto:JV

Da će Putevi Srbije uskoro krenuti sa asfaltiranjem nekih ulica u Niša, od kojih su prioriteti Bulevar cara Konstantina, Kovanlučka i ulica koja vodi od Donje Vrežine do Malčanske petlje, najavili su nadležni iz Grada. Asfaltiraju se ulice koje imaju uređenu vodovodnu i kanalizacionu mrežu kao i rešene imovinske odnose, rekla je gradonačelnica Dragana Sotirovski prilikom obilaska radova u Radanskoj i ulici Save Kovačevića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • medjarci pukovce

    13:54 // 12. 7. 2021.

    Dobar vic. Napre dno

    • Petar SNS

      14:34 // 12. 7. 2021.

      To ce biti 2cm asfalta na ulicu, 8cm u dzep. Najgora vlast do sada. Sve bre pokradose. Novinarka is Sokobanju postade gradonacelnica. To nigde nema

  • Luka

    14:05 // 12. 7. 2021.

    Ne primajte se. Pocela je predizborna kampanja...

  • Dejan Mitic

    14:30 // 12. 7. 2021.

    E vala su se setili put do malce je zadnji put asfaltiran tamo 90 tih i od tada do danas zakrpljena tek po neka rupa...mislim da je taj deo najg..u ni

  • Soklen

    14:40 // 12. 7. 2021.

    Petre to je tvoj kadar, babino. Idemo, gde su clanarine od preminulih lica? Kome ih predajes Perice sine? Juventus se interesuje za vas, da vas dovede u svoje redove. Babino da ti pozelim uskoro srecan transfer, da potpisete na što duzi vremenski period a mi, pa snaci cemo se vec nekako, znamo mi sami da zamenimo sijalice, samo to ne postavljamo na fb. Babino sad kad marnete jedno 8cm asfalta.

  • gojko

    15:02 // 12. 7. 2021.

    Pa Kovanlučka je otkad završena a i bulevar c Kostantina. O čemu se ovde radi ?

    • Des - pot

      16:45 // 12. 7. 2021.

      Radi se o tome da su se otvorile nove rupe, svi poklopci šahti su denivelisani, ono malo trotoara je zatrpano zemljom, gde nije urađen potporni zid.

  • Misko

    15:19 // 12. 7. 2021.

    A to li ce i kanalizaciju i vodovod da uvedu u Malcu napokon. Ili prvo asfalt pa onda opet jedno kopanje za cevi , da se napravi malo posao, ukrade jos koji kilometar asfalta

    • S.Nikolić

      14:05 // 13. 7. 2021.

      Prijatelju, znaš kada će Malče i sella uopšte da dobije kanalizaciju, NIKAD PA NI POSLE TOGA! Niko da pisne i prizna da smo ekonomski pukli a ne neki ekonomski tigar! Uporedi budžete zemalja evrope slične veličine i biće ti jasno! 80% infrastrukture u srbiji je izgrađeno radnim akcijama, samodoprinosom i PLJAČKOM GRAĐANA! Pamtim, ljudi za priključak za struju ili telefon plaćali i preko 1 000 DM

  • Bulevarka

    15:41 // 12. 7. 2021.

    Znaci bez drzave nista. Putevi Srbije, drzavna firma, opet dokazujete da ste nesposobni. Asfaltirane ulice vam pucaju i propadaju u roku od 24h sta onda da ocekujemo:
    -nezavrsen most
    -nezavrsen trg
    -sombroski bulevar
    -akva/zoo park
    -park gornjomatevacka
    -park kod delte
    -rekonstrukcija toaleta

    Stvaranje niskog Krkobabica koji ce u fotelji sedeti dozivotno u onom domu i brukati sve redom p

    • S.Nikolić

      14:19 // 13. 7. 2021.

      Poštovana, jednom rečju ništa bez vođe jer je ovde vođa ujedno i država! Nego spremiste li baklje, rođendan vođe brzo stiže, možda sa izborima skupa, pa o istom trošku duplo slavlje!

  • Veliko Bravo

    15:42 // 12. 7. 2021.

    Bravo za Gradonačelnicu i njene saradnike. Ovo se zove rad a ne demagogija komentarisanja kao kod pisanja kimentara.

    • Slavoljub Stamenković

      16:45 // 12. 7. 2021.

      Ma zašta bravo ! Ukazivao sam gradonačelnici i slao mejlom dopis i slike iz III prilaza desno u Kovanlučkoj iz koga, jer je pod nagibom, pri jačim pljuskovima voda nanese materijal, zapuni slivnike, ulica Kovanlučka se pretvori u potok i u nižim delovima podiže asfalt a oko Palilulske pijace napravi veliku štetu! Grad već 3 godine ne završava eksproprijaciju kako bi se isti sa dozvolom asfaltirao!

  • ODAKLE PARE ?

    15:42 // 12. 7. 2021.

    KAD DIREKCIJA KAŽE DA PARA NEMA OSIM ZA PLATE I ZATO ONI MORAJU DA SEDE U KAFIĆ I TAKOOO...

    • Bulevarka

      18:00 // 12. 7. 2021.

      Jel citas putevi Srbije ne direkcija, drzavna firma. Ponavlja se ono sto pisem da niko u Nisu nije sposoban i da bi se nesto uradilo mora da reaguje drzava koliko su nesposobni. Mnogo velika metla treba da radi. Da se pocne od Krkobabica iz Doma i Sotirovske zna se zasto. Pozic

    • S.Nikolić

      14:14 // 13. 7. 2021.

      Nisi pratio, vođa direktno iz kladova i pred tv kamere nazvao drobnjaka i ovaj odmah reagovao! Inače sam siguran da ni put između niša i niške banje još nije potpuno saniran! Mislim na one razne kružne tokove i raskrsnice počete pre korone! Ujedno, ovde se ne spominje put koji spaja prosek sa putem prema svrljigu, odnosno sa malčom koji je za vreme izgradnje autoputa RAZORAN TEŠKIM KAMIONIMA!

  • SG SELJACI DE ĆE PROLAZU

    15:46 // 12. 7. 2021.

    Da gi se uradi Babički odred i Marka Jovanovića i Vase Čarapića prilaz pa onda Kovanlučka i ostalo po GUP .

  • Ivan

    16:46 // 12. 7. 2021.

    Put od 1 km Bubanj selo - Gornje Međurovo.... nemamo autobus, linija 35, idemo svaki dan na posao taksijem i peške, isto se vraćamo, kako će deca u školu, iz škole, ko treba do lekara, nešto... Samo jedan kilometar ulica... A oni nam uređuju put do groblja i hvale se, verovatno da brže završimo tamo. Sramotaaa!

    • S.Nikolić

      14:28 // 13. 7. 2021.

      Zahtev, peticiju da produže jednu liniju sa usklađenim redom vožnje potrebama građana! Dva tri ujutru, popodne i naveče koji polazak! Ali zato trebate da izađete na ulicu! Od bubnja nije daleko do vas.

  • Selopresvega

    18:49 // 12. 7. 2021.

    A Ravni do prema ploči jer je u planu,kao i Ravni do-Ostrovica!

  • Ivan

    19:47 // 12. 7. 2021.

    Ja bio pozvan u gradsku kuću pre mesec dana, obećaše mi par stvari i sad...na telefon se ne javljaju. Pozdrav iz Hazarske!

  • Mare

    22:12 // 12. 7. 2021.

    Kad mislite da završite Bulevar Petra Aranđelovića?
    Pričam o gornjem delu ulice, od kružnog toka ka Bubnju... Hoćete li već jednom?

  • Nikola

    22:33 // 12. 7. 2021.

    Mene interesuje, a ko će da sredi imovinske odnose ako ne grad i ko treba u 21. Veku da uvede kanalizaciju i vodu gospođo gradonačelnice ?!

  • Zoća

    15:12 // 13. 7. 2021.

    Nema ništa! Vratite nam Baneta bananu! Ovi samo lažu, evo park kod Delta Planet, već polako postaje zmijarnik, koncertna dvorana ne može tu, naći će oni bolju lokaciju (LAŽ).. I tako u nedogled, NAJGORI do sada!

  • da da

    06:18 // 14. 7. 2021.

    pukobac opravlja sve...

  • Bosko Jovanovic

    11:51 // 15. 7. 2021.

    kad mislite da zavrsite sa radovima na ulici Sv.Rankovica.Medarci ga oduzise nesto,zauzeli vise poslova pa sad samo trckaraju,gde im kaze Dragana...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: