Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:46, 1. 2. 2021.

Nadležni najavili rušenje, za sada naloženo čišćenje kuće gde su se pojavili pacovi

kuća Čišćenje će, kako kažu nadležni, početi već danas; foto: T. T.

Najavljenog rušenja objekta uz reku preko puta Merkatora, u kome bez struje i vode sa 10 pasa živi 74- godišnji Nišlija, nije bilo. Sve nadležne službe došle su nakon snimka koji je objavila gradonačelnica, a na kome su pacovi koji, kako tvrde, potiču iz tog objekta. Nadležne inspekcije naložile su čišćenje smeća i adekvatno zbrinjavanje životinja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • od 68e godine ne prima penziju!?

    14:29 // 1. 2. 2021.

    Nije mu isplaćivana na ž.r.!?
    Ako je čovek ostvario pravo na penziju, Fond za penziono nema obaveštenje da je preminuo, kako je moguće da mu penzija nije isplaćena!? Po kom osnovu će se obračunati Fondu kamata na neisplaćene penzije, hoće li na isti način računati kamatu kao nama kada kasnimo sa uplatom za porez, struju?

  • Srba

    14:57 // 1. 2. 2021.

    Zbrinite pacove i pse a čoveka ko šiša nek crkne u gladan.... Bože šta smo dočekali da se više računa vodi o psima..


    • Sanja

      17:04 // 1. 2. 2021.

      Nazalost,bice sve vise ovakvih stvari.Uskoro ce ljude izbacivati iz kuca,a u njih useljavati zivotinje.Naravno,kad se neko pobuni,razne PETA i slicne organizacije ga odmah satanizuju.

  • Smuk

    15:20 // 1. 2. 2021.

    Interesuju me , koje će "mehanizme" "grad" Niš upotrebiti da zbrine ovog jadnika ? Za kučiće je kolaj rabota !

  • Djole

    19:22 // 1. 2. 2021.

    Ljudi, ne budite naivni! Da li stvarno mislite da ovaj sljam radi nesto zato sto je ispravno i tako treba? Neko je bacio oko na to zemljiste, zato se ovaj nesrecnik tek sada evakuise! Evo gde sam ako za koji mesec tu ne niknu bar dve zgrade!

  • Krajski

    15:58 // 1. 2. 2021.

    Bas me zanima koji su to mehanizmi...I sta ce biti sa ovim covekom,verovatno necemo ni da saznamo iz javnosti.Bitno je da su se svi pojavili pred kamerama odmah tu,da i na ovu muku doticnog naprave malo marketinga.

  • Nišlija

    14:25 // 1. 2. 2021.

    Sada trebaju organizovati botove iz Jkp koji su proterani iz Nikšića da imamo neku korist od njih, a i kako bi skinuli bruku sa leđa ovog grada

  • Stanko

    15:37 // 1. 2. 2021.

    Da li adekvatno zbrinjavanje zivotinja podrazumeva preseljenje copora tj. pridruzivanje istog coporu na raskrsnici kod gradske bolnice?

  • Omniimpotentno drustvo

    15:38 // 1. 2. 2021.

    Jel gradonacelnica za sve zaduzena?! Zasto postoje ostale sluzbe u gradu?!

  • Pera

    14:54 // 1. 2. 2021.

    A zašto nadležne službe nisu došle pre 5 godina da rade svoj posao?. Pa nisu jer nema niko da ih kontroliše šta i kako rade. E sada o privatnom trošku radnika nadležnih službi, da očiste i isele tog čeveka odatle. Ali ovo što ja pišem može da se desi u Švajcarkoj ili Nemačkoj a u ovoj zemlji i ovom gradu neže nikad!.

  • Bojke

    16:50 // 1. 2. 2021.

    Sve ste objasnili za zivotinje svaka cast. A sta ce biti sa covekom mene to vise interesuje...

  • Marko

    20:34 // 1. 2. 2021.

    E ljudi za zivotinje gledaju, ugrožene su, moraju da se na adekvatni nacin udome. A o ovom jadnom coveku niko ne prica! Prvo on da se udomi pa onda zivotinje!!!

  • Fifi

    21:54 // 1. 2. 2021.

    Neko je bacio oko na atraktivan plac.. Pacove lako resava deratizacija.. Pacova ima po keju svuda, stalno ih vidjam u centru..

  • Aleksandra

    14:42 // 1. 2. 2021.

    Gospođa se izrazila pogrešno... psi nisu uzrok pojave pacova, uzrok je nešto drugo, isto ono zbog čega pacova ima u celom gradu. A što se tiče pasa, nadam se da će te dobre životinje biti zbrinute, i da njihova sudbina neće biti eutanazija, već neko seosko domaćinstvo gde će ih voleti i paziti.

    • Stanko

      15:44 // 1. 2. 2021.

      Ne brini za pse Aleksandra, nadlezni ce ih uz drustvo za zastitu zivotinja preseliti na neku od prometnih raskrsnica u gradu gde ce do mile volje moci da napadaju prolaznike i laju na automobile. Opusti se i nista ne brini, zivotinje su u Nisu zasticene kao u Kalkuti. Isto vazi i za ljude.

    • Bruno

      17:21 // 1. 2. 2021.

      A što se tiče čoveka, za to te nije briga. Koje su ovo devijacije u mozgu takvih kao što si ti.

  • Naissus

    17:54 // 1. 2. 2021.

    Sad ste se setili zakona o kucnim ljubimcima?? Sada kad treba na necijoj muci marketing da pravite?? Imate li bar trunku srama u sebi, bando lopovska!??

  • Nis

    22:15 // 1. 2. 2021.

    Ima li jos neko da nije dosao da se reklamira tj da resi problem sa zivotinjama kako bi neko I tu mogao da napravi zgradu

  • Samo gledajte

    17:18 // 1. 2. 2021.

    Tako će završe svi ovi mladi što se poženili i uzeli kučiće i mačiće da čuvaju a zavise za kuvanje,čuvanje decu,čišćenje i ostalo od roditelji a oni sjednu nogu u grob...Gledajte-gledajte!!!P.S.Bacite tel.iz ruke i magazin in i stavljajte se u pamet dok nije kasno...Od mene kad budete tako završili neće dobijete sažaljenje i ono što uz to ide.

  • Igor

    00:41 // 2. 2. 2021.

    Nesto je tu drugo....
    Kako coveku ne mozete naci smestaj a zvanicno kazete da je javna svojina.
    20 godina covek zivi tu i niko ne zna za to....
    Providno....

  • Срба

    18:23 // 1. 2. 2021.

    Колика гомила НЕХУМАНИХ персона коментарише овде.... језиво какве су психолошке структуре многих појединаца у овом граду и назови-држави.

  • ne li ti reko

    08:24 // 2. 2. 2021.

    Ajde gospodo nadležni, rešite problem Pižinih svinja i koza u Sićevu. Godinama unazad pravi štetu ljudima i čuva ih u nehumanim uslovima ( puštene i na otvorenom prostoru) , narod piše peticije, zove sve moguće inspekcije i gle čuda, sve je u nečijoj drugoj nadležnosti, svi se prave ludi. Jedino kad neko grlo ugine, po pozivu vlasnika, skupe se i milicajci i sanitarci i svi koji nisu na vreme reag

  • Providno je sve!

    10:24 // 2. 2. 2021.

    Eto prilike za slikanje, a šta su radeli prethodnih godina kojim poslovima su se bavili dotični nego sada daju intervju i poziraju da se nađu važni kao nešto rade a gde su bili da ranije ukažu na probleme nego sada pametuju!

  • Mika

    18:35 // 2. 2. 2021.

    Zaista je BEDNO medijski izvrgavati ruglu ovog nesrecnog coveka, optuzivati ga za bilo kakvo krsenje zakona, koristiti priliku da podrepasi i podrepasice daju "mudre" izjave sta je zgresio i koje zakone prekrsio, i da se uz to malo eksponiraju pred kamerama. Gde su bili svi oni kad je tom coveku trebalo da se pomogne?? Sta radi Centar za Socijalni rad??? Covek se jadan snasao kako je znao i umeo!

    • Mika

      20:48 // 3. 2. 2021.

      A, zeleo bih i da dodam: pacovima je prirodno staniste kraj reka i na vlaznom, nerasciscenom terenu. Nije ih taj jadni covek namenski gajio niti zvao. Isto i sa psima- privrteli su se zbog hrane/sklonista i pravili mu drustvo dok su ga nadlezne institucije ignorisale i izbegavale. Sad su se setili?? Sto pre nisu radili deratizaciju? Ali, kao sto neko ovde vec rece- neko je bacio oko na tu parcelu.

  • MK Ultra

    04:12 // 2. 2. 2021.

    Ko se ovde udomljava? Psi ili pacovi?

  • Mara

    04:42 // 2. 2. 2021.

    To godinama stoji tako

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: