Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:48, 29. 12. 2021.

| Društvo

Nagrada "11. januar" za Piksija, doktora Lazarevića, padobrance, privrednike i Centar za socijalni rad

Autor:M. Milojević KostićIzvor:Južne vesti
nagrada 11. januar
Poznati dobitnici; foto: JV

Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi i jedini specijalista tranfuzijske medicine niškog Kliničkog centra Milan Lazarević, ovogodišnji su dobitnici nagrade "11. januar" u pojedinačnoj kategoriji, dok je najveće priznanje Grada Niša među kolektivima pripalo 63. padobranskoj brigadi Vojske Srbije, Klubu privrednika Naissus i Centru za socijalni rad “Sveti Sava”.

dragan stojkovic piksi Još jedna nagrafa stiže za selektra iz Niša; foto: JV / Vanja KeserDragana Stojkovića Piksija je nakon plasmana na Svetsko prvensto nominovao lično predsednik Skupštine Grada Niša i Komisije za nagrade “11. januar” Boban Džunić.

Potekao iz Radničkog i odigrao veliki broj utakmica. Znamo da je fudbalska reprezentacija Srbije prošla u dalji krug takmičenja, slobodan sam da kažem zaslugom našem sugrađanina Dragana Stojkovića Piksija, pa kada kažu “A kude je taj Niš – tamo gde je rođen Piksi” – obrazložio je Džunić.

aaaaafffffff Ovogodišnja komisija; Foto: JVDoktor Lazarević jedini je specijalista tranfuzijske medicine Univerzitetskog kliničkog centra i radnik Klinike za kardiovaskularne bolesti.

Formirao je prvo i za sada jedino odeljenje za ekstrakorporalnu hemostazu van Beograda. Na ovaj način omogućio je svim bolesnicima sa juga komplikovane i značajne intervencije – naveo je Džunić.

Dok je za pojedinačne nagrade stiglo 17 prijava, u kategoriji kolektiva nominovano je šest, a nagrađeni su 63. padobranska brigada Vojske Srbije, Centar za socijalni rad “Sveti Sava” i Klub privrednika “Naissus”.

Kako je navedeno u obrazloženju, privrednici su pokazali tokom pandemije koliko su važni, Centar za socijalni rad pomaže hiljade porodica, a 63. padobranska je uvek tu za Nišlije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bravo

    12:16 // 30. 12. 2021.

    Bravo za Centar za socijalni rad, zasluzili su.

  • cirkus Sotirko

    06:43 // 30. 12. 2021.

    Više ne gledam humorističke serije niti čitam viceve! Samo pratim graCke vesti iz kasabe Niš via Gurgusovac!

  • Socijalno?!

    06:41 // 30. 12. 2021.

    Socijalno nagrađeno?! Pa, da, ukinuli su retroaktivno-protivzakonito za jun u julskom računu besplatne kilovate za socijalno ugrožene! Napravili ,,presek?!" i protivpravno ukinuli to pravo socijalno ugroženim Nišlijama! SRAMOTA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: