Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 19. 9. 2023.

| Društvo

“Naissus” posle mesec i po dana sanirao rupu u Ratka Sofijanića u Nišu šljunkom, odnela ga prva kiša

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
rupa
Iz Direkcije za izgradnju ne odgovaraju; foto: čitalac

Rupa koju su radnici JKP Naissus ostavili nakon radova u Ulici Ratka Sofijanića u Nišu, zbog čega su se žitelji žalili i ukazivali da je nebezbedno i za pešake i za vozače, popunjena je, kažu iz tog preduzeća. Međutim, stanovnici su i dalje nezadovoljni i kažu da je samo bio posut šljunak, koji je prva kiša odnela.

Rupa je, javlja čitalac Južnim vestima preko aplikacije “Prijavi problem”, sada još opasnija jer se ne vidi razlika u nivoima i vozači često oštećuju automobile.

Rupa u Ratka Sofijanića, koju je Vodovod ostavio raskopanu nakon sanacija na vodovodnoj mreži, sada je samo napunjena šljunkom, koji je prva kiša odnela i sada je još opasnija nego što je bila, jer se ne vidi razlika u nivoima i automobili često udaraju - navodi Nišlija.

Iz Vodovoda potvrđuju da su popravljali mrežu u toj ulici 26. jula, ispred broja 14 i kažu da su rov popunili 11. septembra, što je tri dana nakon pisanja Južnih vesti.

Međutim, asfaltiranje rupe je u nadležnosti niške Direkcije za izgradnju, dodaju iz Naissus-a, ali iz Direkcije nisu odgovorili do objavljivanja teksta.

Podsetimo, žitelji su sami obeležavali rupu džogerom i gajbom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Taksa na vodomer

    12:55 // 20. 9. 2023.

    A znaju da uvedu novi harač “pogonska spremnost sistema”,plaća se po stanu 231 din mesečno,bez obzira na potrošnju.U mojoj zgradi ima preko 90 stanova i jedan vodomer i svima nama pojedinačno fakturisano po 231 din.A još veća nebuloza mi je kuća na selu 50km od Niša,pripada Pirotskom okrugu ali vodu isporučuje Naisus.Godišnja potrošnja mi je 0 kubika ali mi Naisus i tu fakturiše pogonsku

  • Dragan

    19:31 // 19. 9. 2023.

    Sta como,danas opet pada kisa...neka stoji,izbori ce brzo...

  • Var tehnolog

    17:18 // 19. 9. 2023.

    Tako je to kad nemate vidJenijeg " funkcionera" ili odbornike ! Bas su lepo zapunili rupetinu, tesko do Svetog Nikole ce dodju !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: