Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:56, 9. 3. 2022.

Najavljeno otvaranje jedinstvenog upravnog mesta, građani do termina i preko interneta

jedinstveno upravno mesto Brze do svojih dokumenata; foto: T. T.

Jedinstveno upravno mesto koje se nalazi u zdradi niške Gradske uprave trebalo bi do kraja meseca da bude u potpunosti adaptirano, nakon čega će građani na lakši način moći da dođu do traženih informacija i određenih dokumenata, najavljuju iz Grada. Građanima bi birokrastku proceduru trebalo da olakša i nova aplikacija za elektronsko zakazivanje termina dolaska u Upravu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pitam se

    13:20 // 9. 3. 2022.

    Mene zanima jel ta Marina Janković zna da radi na računaru, jel koristi službena kola o trošku naroda, kolika joj je plata, šta je završila od škole, jel ima pravo da krka u kafanu o narodnom trošku?

  • Rogi Inglewood

    13:26 // 9. 3. 2022.

    Bravo bre! Kako vidim ovom narodu je samo jos to ostalo neispunjeno, jedno elektronsko jedinstveno upravno mesto...i 3 kila secera, brasna, ulja i 2 kocke margarina...i demokratije je tu, Evropa je tu, samo sto nije

  • Ministarka ga najavila još 02.07.2021

    15:45 // 9. 3. 2022.

    Još 02.07.2021 godine Ministarka je najavila da će u narednih nekoliko nedelja početi sa radom Jedinstveno upravno mesto ,znači VD Načelnici je bilo potrebno 8 meseci da renovira postojeći prostor, znači toliko joj znače građani ili je tipovano da to bude pred izbore, pri tome ne poštujući želju Ministarke da to bude što pre u korist građana.NIŠLIJE NE DAJTE SE prevariti visokim sjajem medijapana

    • Des - pot

      16:27 // 9. 3. 2022.

      A, još kad su najavili racionalizaciju javnih službi, a ono sad su više nego dok je Kori Udovički, kao počela da pravi neke platne razrede i tu stali!

  • Nišlije Ne NASEDAJTE

    08:08 // 10. 3. 2022.

    Nišlije, Ne nasedajte, Beli medijapan ne znači da će te Vi brže završiti posao. Uređaji koji će regulisati čekanje ne znači da će te manje čekati, kako kaže VD Načelnica inače nekad Sekretarka bivšeg gr. Simonovića. Za Vas je isto, za njih puni džepovi,i sve to od uređaja koji će kupiti po duplo većoj ceni. Zato pamet u glavu 03, vidite da su isti likovi iz DS samo druga predstava,SNS nas prevari.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: