Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:35, 19. 4. 2022.

Najavljeno uklanjanje ograde koja je u Novom selu postavljena nasred ulice

novo-selo-naslovna Stanari ne mogu da prolaze automobilima; foto: M. M. K.

Stanovnici Medoševačke ulice koji su se požalili na komšiju koji im je na početku ulice postavio ogradu i suzio prolaz do kuća, kao i na nadležne koji su prebacivali odgovornost, nakon što su izašli u javnost sa svojim problemom, sastali su se i sa gradonačelnicom koja je rekla da će već sutra ograda biti uklonjena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Слободан Тошић

    23:26 // 19. 4. 2022.

    Лако је обећати уклањање ограде. Свима померите по метар ограду за тротоар. Шта се стисли ко 2 паре у џепу?

    • Raša

      07:15 // 20. 4. 2022.

      Potpuno si u pravu, ovi sa leve strane izidali ogradu, suzili put, a sada im smeta komšiska ograda na njegovom placu, Srpska posla.

  • gari

    02:26 // 20. 4. 2022.

    Kako mislite da sklonite ogradu ??? Šta ako je tom čoveku tu plac, dvorište??? Ko ste vi da otimate i rušite!? Jeste proveri ostale kuće niz ulicu, koliko su oni oteli od "ulice", i koliko su se proširili na istu ??
    A ova tzv. templarka iz "Soko banju", nek se bavi sopstvenim poslom, a ne da uništava i ruži grad!!!
    Šta će Nišekspresovi NEREGISTROVANI AUTOBUSI PARKIRANI PORED ZIDINA TVRDJAVE???

  • dragan

    08:03 // 20. 4. 2022.

    Pa, kad biste mogli i da nemate ulicu, nego da uzmete sve bez para. Dodjite da vidite Lošinjsku ulicu. Zove se po Malom Lošinju i nije nam smetalo što je u Hrvatskoj . Umesto da otimate odreknete se metar placa i sve ko pucka. (narodni naziv za kokice).

  • Ivan

    09:20 // 20. 4. 2022.

    Covek ogradio svoj plac a komsije hoce kroz njegovo dvoriste da prolaze i naprave put jer su svoj izlaz na put na drugoj strani ulice prodali i strpali pare u dzep.

  • Markoni

    09:40 // 20. 4. 2022.

    Pa ako je to privatna parcela covek ima pravo da radi sta hoce, jer nije gradsko ili drzavno pa da gradonacelnik ili neki polupismeni cata odlucuje sta ce tu biti..
    Sta ako covek resi da napravi tu kucu ili garazu - pa njegovo je i ima pravo..
    A vi gradonacelnice bolje brinite o javnom povrsinama, teren na bulevar i otimanju skolkog dvorista kod skole Sveti Sava..
    Vi kao grad mozete otimati?

  • Robin Hud

    09:41 // 20. 4. 2022.

    Zasto ne pomerite ogradu na uglu Patrisa Lumumbe i Dimitrija Dragovica, gde je My Gym, koji je oduzeo trotoar sa jedne strane i nacinio nepreglednom rasksnicu??

  • Ema

    10:15 // 20. 4. 2022.

    Nek povuku svoje ograde toliko koliko tvrde da im fali, sta su na njega skocili sto je svoje ogradio a oni uradili to isto

    • Potomak

      11:13 // 20. 4. 2022.

      Prisetili smo se i našli dokument kod jednog komšije, da su naši roditelji, svojevremeno komšiji isplatili deo njive za proširenje samog ulaza ullice.

  • Oštećeni

    10:51 // 20. 4. 2022.

    Čim je frka odnah hitna pomoć ,vatrogasci .
    Godinama u Duvaništu ljudi parkiraju limuzine pod prozore stana i blokiraju prolaz službama i nikom ništa

  • Zivkovic

    15:00 // 20. 4. 2022.

    Moram nešto reci posto znam relativno situaciju vlasnici placa posjeduju sva sudska rješenja da je njihovo vlasnistvo geometar je izašao i napravio razgraničenje nakon toga je postavljena ograda to sto auto nemoze proći je čista LAŽ jer sa danas licno prošao ulicom bez problema okrenuo se i vratio to sto nemoze kamion proći to je druga stvar ako nekome treba proširenje ulice e to se mora platiti

  • petarle

    23:44 // 20. 4. 2022.

    Bahatost komsija da se igraju sa drzavnom imovinom i vlastima ima na sve strane,lopta se prebacuje sa jedne na druge institucije,to je lice Srbije,niko ne radi nista,posebno po Opstinama,kod mene je komsija u dvoristu zazidao zid iza pomocnih objekata,otvorio zicu prema tudjim placevima,koristi to godinama,i posle svih zalbi,nikom nista,jer vidi da je opstina leglo birokrata

  • Igor pp

    16:12 // 21. 4. 2022.

    Covek zato i postavio obicnu zicu i tanački stubici...sad izazove ovi sto se ne razumeju u PRAVA,oni mu sruse,pa on lepo TUŽI (tamo koga treba) i posle mi svi zajedno platimo coveku SVE...i tako godinama unazad placamo sve zivo...svacija neznanja i ZATO i nema pare(izmedjuostalog)...i u celu drzavu je tako j u mnogim drzavnim firmama..kad uvek radnik pobedi sluzbene advokate

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: