Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 28. 1. 2022.

| Društvo

Najviše priznanje Grada Vranja ove godine i za epidemiologa Branislava Tiodorovića

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Branislav Tiodorović
Tiodoroviću Specijalno priznanja ; foto: N.M.

Među dobitnicima najviših priznanja “31. januar”, koja Grad Vranje dodeljuje na godišnjicu oslobođenja grada od Turaka, ove godine našao se epidemiolog i član Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za kontrolu i suzbijanje epidemije kovida Branislav Tiodorović, saopšteno je nakon sednice Skupštine.

Penzionisani doktor Tiodorović je od početka pandemije nekoliko puta posetio Vranje, a Specijalno javno priznanje će mu biti uručeno sa ostalim ovogodišnjim laureatima na svečanoj akademiji koja će povodom Dana grada biti održana 31. januara u Pozorištu “Bora Stanković”.

Odbornici su odlučili da ove godine priznanja dobiju i tri službe Zdravstvenog centra - Služba za pneumofiziologiju, Služba za infektivne bolesti i Služba za anesteziologiju sa reanimatologijom Opšte bolnice.

U kategoriji fizičkih lica dobitnici su Branka Marković, profesorka srpskog jezika i književnosti, Dragan Mininčić Ciga, izdavač i bibliofil i Slobodan Jovanović, vokalno-instrumentalni umetnik - saopštavaju iz Grada.

Dodela priznanja zakazana je od 13 sati.

Podsetimo, najviša gradska priznanja prošle godine dobile su samo zdravstvene ustanove, a godinu ranije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i to za doprinos umetničkom stvaralaštvu i zbog izgradnje nove zgrade Pozorišta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ђраган Дилас

    09:03 // 29. 1. 2022.

    За шта, еееј, за шта?!

    • Des - pot

      11:51 // 29. 1. 2022.

      Kako za šta, za novo odelo, vidiš da su k'o filmske zvezde, ako jedno te isto pričaju već dve godine, ne mož svaki dan da imaju isti stajling!

  • Nemanja

    23:31 // 28. 1. 2022.

    Zaslužio je, čovek nije izlazio iz skafandera 2 godine i za to nije bio plaćen.

  • slavko

    20:11 // 28. 1. 2022.

    Za sta priznanje? Sto je muski otcutao sve gluposti ove nakaradne vlasti?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: