Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 6. 8. 2021.

Nakon tri meseca pregovora blizu dogovora je 10 od oko 4.500 porodica bez struje

struja3 Romi foto Vanja Keser Samo deset korisnika se do sada dogovorilo sa EPS-om; Foto: Vanja Keser

Nakon najave predsednika Srbije da će Grad i država pomoći hiljadama Nišlija da više ne žive u mraku, tri meseca kasnije od oko 4.500 građana sa EPS-om je uspelo da se dogovori njih deset. Šta će biti sa ostalima nije poznato, jer iz EPS-a ne odgovaraju na pitanja o pregovorima. Iz Centra za zaštitu potrošača Forum apeluju na građane da ništa ne potpisuju dok ih ne konsultuju kako ne platili ono što po zakonu nisu dužni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Milan

    14:34 // 7. 8. 2021.

    Svi treba da plaćaju struju kao račun za mobilni telefon, kao račun za kablovsku tv i internet. Zašto da se nekom oprosti dug! Nepravedno skinute plombe na sud, i vratiti ljudima struju, a one koji su krali, takođe na sud. Zbog lopova pošteni ispaštaju. 21 prvi vek, doba tehnologije, sve se može ustanoviti, sve! Da je pravna država, tako bi bilo! Svako svoje da plati, svako svoje pravo da ostvari!

  • Smuk

    10:51 // 6. 8. 2021.

    "4.500 porodica je bez struje" ???? U "Zlatnom njihovom dobu" , eeeej , be pa ko je lud ? To je oko 13-15.000 čoveka a to znači oko 6-7% stanovnika Niša , jadnika i nevoljnika ! Trebalo je njih pozvati u halu "Čair" a ne site i zinule guzice , kojima je "lepota u džepu" a ne oku jer ne vide dalje od svojih organa "za preradu hrane" !
    I da, treba im obračunati kamatu i na hleba koji nisu ni jeli

    • Milan

      11:52 // 6. 8. 2021.

      Mnogo me nerviraju takvi koji imaju pamcenje kao zlatna ribica. Pa 90 posto tih dugova i iskljucenja sa mreze je nastalo pre dolaska ove sekte na vlast. Kad bi covek verovao vasim komentarima pomislio bi da smo do 2012 ziveli bolje nego svajcarci. Budi realan i kazi da su svi iste lopurde, i bivsi i sadasnji i oni koji nam se nude za buducnost, a ne samo ovi sadasnji.

    • Soklen

      15:47 // 6. 8. 2021.

      Taman da im ocitava firma Bulatović-Kačar-Bojzi kao i svim građanima Nisa i da zarade jos neko milionče. Zasto struju ocitava privatna firma a ne distribucija?

  • Mile

    11:59 // 6. 8. 2021.

    Za dva meseca tacno 4 godine kako nemamo struju. Sve smo pokusavali i nista. Prestali smo vise uopste da se nadamo za prikljucak. Nemam stari dug nego ostecena plomba kao i kod svih. Sad traze legalizaciju objekta i novi prikljucak da se plati. Kriminal je sve ovo koji drzava podrzava.

  • Nena

    12:05 // 6. 8. 2021.

    Jel sad shvatate ko je Dragana Sotirovski?

  • Marija Medijana

    12:11 // 6. 8. 2021.

    Sta sam vam rekla jos tada da je sve ovo manipulacija i cist marketing gradonacelnice. Ona pojma nema ili je neko lose savetuje. Ima i ko jer joj je pun kabinet nesposobnih.

  • Propala akcija politikanata

    05:19 // 8. 8. 2021.

    Ispravka! Procentualno - realizacija svega 0,2%!

  • Solar

    08:41 // 8. 8. 2021.

    Pored novih jeftinih solarnih panela od oko 200w po m2 meni i dalje nisu jasni ljudi koji traže da se priključe na struju. EPS čeka sudbinu fiksne telefonije...

    • Vidi se da se ne razumeš

      18:45 // 8. 8. 2021.

      Sa tim panelima kineske proizvodnje možeš da obezbediš struju za sijalice, eventualno jedan tv i frižider, bojler naravno gore iznad krova. To ti je ok za kucicu od 60ak m2, ako nemaš nikog ko je stalno u kući. Naravno sve je to ok do prvog grada, jer posle toga... A što se sudbina tiče, za JP EPS ne znam, verujem da biti dobra, ali za EDS doo znam da će biti odlična! Iznenadio bi se i za Telekom!

  • Miki

    11:57 // 7. 8. 2021.

    Neće paraziti zelenaši da vam oproste dugove živi bili pa videli,u jednoj poslovnici jedu i piju kao na slavi trebaju im pare za plate radnika 80-90000.A direktori imaju iznad hiljadu eura platu.

    • Neko ko zna

      14:31 // 7. 8. 2021.

      Radnici imaju 75-90 000, radnici monteri u DC i po 110000, inž 100000, viši inž 120-140, rukovodioci 140-150- direktori 160-220-240 000. Da je sreće, svi u Srbiji imali te plate. Ne treba njima da se smanje, nego svima da se povećaju. To je Vlast, kad svima povećaš, da svi žive lepo, a ne da umiriš siromašne tako što ćeš ovima da smanjiš. To je zamajivanje naroda! Kupovina siromašnih glasova!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: