Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 22. 3. 2016.

Naopak: "Mladi ne vide da imaju moć da menjaju nešto"

Stereo Banana Marko Anđelković: "Kulturu smo sahranili i obilazimo je samo kad su zadušnice."

Na početku kampanje "koja se još nije zahuktala" muzičar Marko Anđelković Naopak, odgovoran za rime popularnog dvojca "Stereo Banana", kaže da je dugo birao političku neopredeljenost posle čega je shvatio da "svi moramo da razmišljamo svesno ako želimo da utičemo".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Djordje Vojinovic

    13:58 // 27. 3. 2016.

    A Naopak menja nesto u svesti tih istih mladih ljudi svojim tekstovima kao sto je "da li vi masturbirate pred grad" ?

  • Zoran

    18:22 // 22. 3. 2016.

    Види момак, то што причаш има неког резона. А опет, прошли смо ми кроз то, млади, отпор, и све то, после се изгубили ко ситан кусур.

  • Boris

    06:21 // 23. 3. 2016.

    Kad cujem ovakve nebuloze dobijem bloodlust. Danasnja politika je ko sibicarenje al su sibicari daleko posetniji. Politicke opcije ti pokazu da nema loptice pa te ubede da zamislis lopticu i onda ti traze pare. Posle toga naravno tu imaginarnu lopticu kriju pa je ti nadji. Mladi ne okrecu glavu tek tako ako prestanu ostaje im samo bes i bilo bi krvi do temena.Politika je pomogla samo politicarima!

  • Znajisha

    08:05 // 23. 3. 2016.

    Ovi mladi nemaju nikakvu zelju da bilo sta menjaju. Kod njih je vrlo primetno nestrpljenje da se sto pre uklope u ovo nakazno drustvo, jer za drugo ne znaju. Tuzno je koliko povrsno i "usko strucno" razmisljaju studenti, bez ikakvog osecaja za drustvenu zajednicu i bez najmanjeg pojma o definiciji slobodnog drustva. Oni nisu uzgajani da kao deca koja treba da budu ljudi, vec kao kucni ljubimci.

  • jaca

    21:32 // 22. 3. 2016.

    Tačno tako,stari idu protestuju i bore se za bolje sutra,a,omladina uspavana.GREHOTA,!

  • Milos

    11:43 // 23. 3. 2016.

    U Francuskoj su mladi lom napravili zbog reformi za PIO koje su nepovoljne za narod. Misle dugorocno, i oni ce da ostare.
    Kod nas su kladionice, kockarnice i ostale buvare pune blejaca koji ne misle ni sta ce da jedu sutra, a kamo li za par godina!

    • Boris

      16:31 // 23. 3. 2016.

      Pa pazi gledaju da pobegnu od realnosti. Pomalo lazu sebe da mozda kane neki dinar al vise bace nego dobiju. Budimo realni promene su jedino moguve ako izvedemo svu trenutnu politicku ekipu ali kompletnu na trk i vesamo za primer. Njih, tajkune, "bizmismene". Sto znaci policija,vojska,suzavac,krv,slomljene kosti. Kome se to jos radi posle otpora, ratova? A to je realno jedina opcija i resenje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: