Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 18. 7. 2011.

| Društvo

Narodna biblioteka u Vranju dobila nove knjige

Autor:Jelena StojkovićIzvor:Južne vesti
vranje, biblioteka darivanje

VRANJE - Zaposleni kompanije "Filip Moris" u Srbiji po drugi put su pokrenuli akciju „Volontiram, zato što volim svoj grad“. Ovoga puta, zaposleni su prikupili knjige i poklonili ih Narodnoj biblioteci "Bora Stanković“ u Vranju. Zahvaljujući akciji, proširen je fond knjiga ove ustanove.

- Ova donacija stiže u vreme kada nije lako baviti se kulturom i ispuniti potrebe i očekivanja naših korisnika. Poklon u knjigama je utoliko značajniji, ne samo zato što će knjižni fond naše biblioteke biti obogaćen novim naslovima, već i zbog toga što znamo da nismo sami i da postoje ljudi dobre volje koji pokazuju da im je stalo – rekla je  Srbijanka Božović, direktor Centra za kulturne delatnosti, turizam i bibliotekarstvo.

- Kompanija "Filip Moris" u Srbiji pozdravlja i podržava volontersku akciju koju su pokrenuli naši zaposleni. Veoma smo ponosni na to što se ona uspešno sprovodi već drugi put, a posebno nam je drago što su naši zaposleni prepoznali obrazovanje kao jedan od važnih preduslova za razvoj - rekla je ovom prilikom Maja Šotra, menadžer za komunikacije i donacije kompanije Filip Moris u Srbiji

Ova akcija sprovodi se u ukupno 15 gradova širom Srbije, a preko 19.000 knjiga, koje su prikupili zaposleni iz svojih ličnih i iz kompanijske biblioteke, biće poklonjeno ustanovama koje su zaposleni prepoznali kao značajne za grad u kojem žive i rade.

Akcija „Volontiram, zato što volim svoj grad“ pokrenuta je 2010. godine zahvaljujući ideji i dobroj volji zaposlenih u kompaniji "Filip Moris" u Srbiji. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: