Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:56, 19. 11. 2013.

| Društvo

Nastavak sage o parkingu kod Doma zdravlja

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
parking-dom-zdravlja2.jpg
Parkiranje besplatno prva dva sata

Dok direktor niškog Doma zdravlja tvrdi da se prva dva sata parkiranja pacijentima neće naplaćivati, u Parking servisu kažu da ne mogu to da potvrde, ali da će biti “tolerantniji”.

Prvi čovek Doma zdravlja dr Milorad Jerkan kaže da je to bio dogovor sa direktorom Parking servisa Markom Jankovićem i da se za sada sve odvija bez problema.

- Sve je bilo izuzetno korektno. Ja sam proveo dva sata na parkingu i svi su u proseku izlazili za 40 minuta. To znači da za dva sata svako može da izađe. Na taj uslov sam jedino pristao dva sata tolerancije - kaže Jerkan.

janković Direktor Parking servisa Marko Janković kaže da će kontrolori biti tolerantnijiMeđutim, direktor Parking servisa za Južne vesti ovu informaciju nije mogao da potvrdi.

- Ne možemo mi to da uradimo bez neke dodatne odluke. Mi jednostavno moramo da ispoštujemo proceduru. Za sada je tako, naplaćivaće se, ali mi to tolerišemo maksimalno. To je nama cilj. Danas je prazan parking ima mesta za bilo koga, efekat je postignut. Biće tolerantno i korisnici će biti zadovoljni - rekao je Janković.

Ovu "diplomatsku" Jankovićevu izjavu Jerkan je ocenio kao očekivanu, jer, kako je pojasnio, Janković zbog čitave procedure ne sme javno da govori o dvočasovnom odlaganju naplate.

- On to ne sme da potvrdi, jer još nema sve odluke njegovih tela, ali takav je dogovor - objašnjava Jerkan.

Podsetimo, parking za pacijente kod Doma zdravlja naplaćuje se od danas, 19. novembra.

Iako je prvobitno planirano da naplata krene juče, to se nije desilo. Navodno je bilo dogovoreno da se od toga odustane, ali je kasnije tokom dana ta odluka promenjena i parking se ipak naplaćuje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • DrM

    21:58 // 23. 11. 2013.

    U parking servis inače rade nepismeni rođaci raznih političkih drugova i drugarica. Ako nemaju gde oni ih zaposle oni ih šalju u parking servis. Što si manje pismen to si tamo na višoj poziciji.

  • gradjanin

    15:36 // 20. 11. 2013.

    Realno treba naplacivati parking samo iz raloga zavodjenja reda na parkingu.Direktor se nesto buni kao zbog pacijenata a guzvu prave radnici doma zdravlja koji tu parkiraju vozila a imaju svoj parking

  • sugradjanin

    12:34 // 20. 11. 2013.

    Jadnog li naroda u gradu gde je Perisic gradonacelnik.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: