Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:36, 8. 3. 2021.

Nastavak suđenja Babićevom vozaču zbog nesreće na naplatnoj rampi

udes Posle 2 godine od nesreće, sudski postupak još u toku; foto: A. K.

Saslušanjem svedoka i davanjem završne reči na današnjem ročištu pred Osnovnim sudom u Nišu nastavlja se suđenje Dejanu Stanojeviću, vozaču nekadašnjeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića zbog nesreće na naplatnoj rampi "Doljevac".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Čudesni dribling

    09:59 // 8. 3. 2021.

    Ovo je kompletno LUDILO. Problem je kako da nameste da Babić nije vozio, a jeste!

    • Des - pot

      11:12 // 8. 3. 2021.

      Nije on vozio,samo se uspavao se za vokanom.

    • Smuk

      14:25 // 8. 3. 2021.

      @Čudesni... : Jedino je u Srbiji LUDILO - prelazna bolest ! Coronu ćemo i da pobedimo vakcinom ali je nemoguće napraviti vakcinu protiv ludila !
      Živi bili pa videli !

  • Зоран Васиљевић

    11:35 // 8. 3. 2021.

    Поделе у АВ-ачком клану на делу. Једна струја, која се одметнула, се (хвала богу) хапси, друге струје прикривају трагове и настављају даље. Народе, пропашћемо под напрдњачком влашћу некомпетентних и бахатих лопужа. Напрдњачка корозија је захватила све сегменте друштва.

  • Boban

    13:40 // 8. 3. 2021.

    Aman bre SNS Petre imaš li bar malo čega čime ni mogao da razmišljaš. Pa gde su 2 minuta snimka kojih nema. Pojela maca. A znaš li zbog čega? Nije ti jasno s svima je jasno.

    • Des -pot

      14:52 // 8. 3. 2021.

      I zašto sudija ne prihvata da se veštači dnk krvi sa šofer šajbne.

  • Све ок док вас или неког вашег не згазе као псето на ауто путу

    16:02 // 8. 3. 2021.

    Члан сте АВ тима?Никакав проблем,огребају ли вам ауто,украду ташну из истог,за пар сати изгредник је ухваћен.Прети вам неко?За 24 сата ухапшен и осуђен.Дете вам се дружи са до тада верним криминалним кланом?Никакав проблем-полиграфи,крваве фотографије-све има.Убили сте бахатом вожњом некога на улици,путу?Но проблемо,нема сведока,снимака...али ако сте обичан грађанин,тешко си га вама.

  • Mara

    10:04 // 8. 3. 2021.

    Nema ništa od toga

  • Toške

    15:06 // 8. 3. 2021.

    Ako je ovo izjavio, i ako je utvrđeno da je od OMV pumpe do Doljevca vozio brzinom od 200km/h, ne da je priznao krivicu već je sebi prizvao mnogo težu kaznu sa ovim uslovima na putu. Znači magla i slaba vidljivost, zna da je naplatna rampa ispred njega a on kao profi-vozač nagazio do daske. Isto kao sa nedavnom tragedijom u Nišu kada je dvoje stradalo, ovo treba kvalifikovati kao ubistvo.

  • Petar SNS

    11:20 // 8. 3. 2021.

    Izlizana priča. Izmišljena afera. Nažalost desila se saobraćajna nezgoda gde je lice nastradalo a vi uporno pokušavate da napravite aferu. Na nadležnima je da ispitaju sve činjenice i okolnosti a ne da neko presudjuje na rekla kazala informacijama.

    • Naissus

      19:37 // 8. 3. 2021.

      Deder, objasni mi onda kako je samo Vucic video ta 2 minuta i niko sem njega?? I zasto je uopste ON gledao taj snimak kad nije njegova nadleznost????? Odakle mu pravo da gura nos svuda gde mu nije mesto???

      Baco, ne da jhe afera, nego je AFERCINA ali kao i Jovanjica i Krusik nestace i ova kao rukom odnesena jer SEKTA ne trpi poraze

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: