Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:59, 22. 6. 2016.

| Društvo

Naučni skup na Ekonomskom fakultetu

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Pravni-Ekonomski-fakultet-JV.jpg
Dolaze naučni radnici iz regiona; foto: JV

Više od 80 naučnih radnika iz zemlje i inostranstva i predstavnici Ministarstva privrede okupiće se u petak 24. juna od 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Nišu na 21. međunarodnom naučnom skupu "Regionalni razvoj i demografski tokovi zemalja jugoistočne Evrope".

Kako kažu na ovom fakultetu, s obzirom na aktuelnost problematike regionalnog razvoja i demografskih tokova, naučni skup posvećen ovoj temi organizovan je već 20 puta.

U uvodnom izlaganju dr Edvard Jakopin iz Ministarstva privrede održaće predavanje "Održiv model regionalnog privrednog rasta u Srbiji", posle čega će uslediti prezentacija radova.

Tematska područja na ovom skupu su smanjivanje ekonomskih regionalnih dispariteta - praktična pitanja i preporuke za rešavanje problema, novi talas demografskih i migracionih procesa i ostali aspekti regionalnog razvoja i demografskih tokova.

Program naučnog skupa možete videti na sajtu Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • CVETKO prvi

    20:18 // 22. 6. 2016.

    A "razvoj privrede, poljoprivrede , povećanje proizvodnje , zapošljavanje mladih stručnih ljudi i ostalih mladih ljudi" ...
    Nemam ništa protiv NAUČNIH skupova ali gde je primena u PRAKSI , u SRBIJI !!!
    "Ja ću da molim predsednika Kine da uveze "fiću" u Kini i neće me biti sramota" /vaš premijer , koji je čist "kao suza i sunce" /. On bolje zna od svih prof dr sci ... Ha, ha, ha...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: