Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 5. 9. 2016.

| Društvo

"Nedelja izazova" na ulicama Prokuplja

Autor:Lj. M. Izvor:Južne vesti
Nedelja-izazova.jpg
Od 5. do 11. septembra

"Igrama bez granica" i trkom mališana u dečji automobilima od 19 sati u centru Prokuplja počeće  “Nedelja izazova” koju na prokupačkim ulicama ove nedelje organizuje tim mladih "Fokus".

Iz njega pozivaju sve građane, posebno najmlađe, da im se pridruže i učestvuju u  zabavnim igrama sve do nedelje.

Nedelja izazova Program "Nedelje izazova" uglavnom posvećen najmlađimaProgram se nastavlja u utorak u 12 sati u pešačkoj zoni gde će se održati radionica ''Deca su ukras sveta” u kojoj će mališani pokazati svoju kreativnost. Od 13 sati je najavljena eko-radionica “Mali trg za lepši grad” u crkvenom parku. Istog dana od 20 sati u centru grada Prokupčani će moći da odigraju limbo ples, a mladi talentovani muzičari pokazaće svoje sposobnosti u muziciranju.

U sredu 7. septembra od 9 sati u holu Bioskopa “Toplice” je akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa Crvenim krstom u Prokuplju i Službom transfuzije Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić”. Zatim će od 18 sati u centru grada za mlade i stare biti organizovan turnir u šahu, a iste večeri u saradnji sa Film klubom Prokuplje u 20 sati u opštinskom parku biće emitovana dva filma.

Sledećeg dana, u četvrtak 8. septembra od 12 sati u centru grada je pokazna vežba prve pomoći uz pomoć Crvenog krsta. Od 17 sati su igre u kojima opet može usčestvovati svako, a naziv ove akcije je “Aktiviraj se i ti - igrajmo se svi!”. Nakon toga od 20 sati sledi žurka na otvorenom.

Dešavanja za petak 9. septembar počinju u 21 sat, za kada je zakazan koncert u centru grada, kao i dodela zahvalnica.

Tokom vikenda, u subotu 10. septrembra, planiran je čas zumbe za sve građane koji počinje u 14 sati, a nakon toga u saradnji sa Astronomskim udruženjem “Eureka” organizovaće se  “Zvezdano veče” koje podrazumeva posmatranje nebeskih tela.

Kraj "Nedelje izazova" rezervisan je za "Trku izazova" koja počinje u 9 sati na Hisaru i nizom sportskih aktivnosti tokom dana.

Ovaj projekat sprovodi tim mladih “Fokus” uz podršku Resurs centra “ Edukativni centa r- Kruševac” u okviru projekta “Mladi su zakon” Ministarstva omladine i sporta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: