Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:38, 25. 5. 2010.

Neispravnim autobusima krenuli na ekskurziju

foto: tecadunav, Panoramio

Niška policija zbog loših guma isključila iz saobraćaja dva od tri autobusa koji su trebali da voze mališane na ekskurziju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sasa

    08:38 // 25. 5. 2010.

    Nisexpres nema samo problem sa celavim gumama i prljavim i smrdljivim autobusima. Najveci problem su kadrovi, tj. nedisciplinovani i nevaspitani vozaci (cast izuzecima). U voznji sve rade samo ne gledaju na put i tamo gde voze...

  • Tasha

    14:50 // 25. 5. 2010.

    Ovo me uopste ne cudi. Secam se da su na jednu nasu ekskurziju poslali autobus sa razbijenom sofersajbnom, pa je zamenjen tek kada smo se zalili. Naravno, morali smo da cekamo drugi, pa nam je ceo program kasnio.

    Ali najvise me nervira odgovor ove gospodje koja nas uverava kako oni brinu. Autobusi stari od jedne do sest godina??? Apsolutna laz.

    A o njihovim vozacima, nema potrebe da pricam - reputacija im je opravdana.

  • Meraklija

    22:47 // 26. 5. 2010.

    Osim necistoce u autobusima NE osmovni problem su vozaci, neuredni, neispavani, nepripremljeni za put i krajnje neljubazni, kao da im putnici smetaju a ne shvataju da su oni tu zbog putnika.
    U autobusima Laste i drugih prevoznika osoblje je ljubaznije, urednije, autobusi uglavnom cistiji a iz klime se oseca svezina.
    Zbog ovakve prakse u NE, da ne obracaju paznju na putnike (a cene su im najvise) proisticu svi ostali problemi..... pa i najdrasticnije da za prevoz dece angazuju neispravne autobuse. Treba im sto pre oduzeti povlasceni, monopolisticki status.

  • Darko Pajic

    10:42 // 28. 5. 2010.

    Prodajte vise taj Nis(da ne kazem express) dosta je bilo vlasnistvo porodice Jovanovic, sve nabavke guma idu preko njegovog sina koji ima firmu za to u BG, a nije cak ni uvoznik vec samo preko papira! A o stanju u busevima da ne pricam, skoro su platili 5200 eura kazne u Nemackoj zbog neispravnosti!!!!!!!! UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  • Stankovic Petar

    10:55 // 28. 5. 2010.

    u nis ekspresu su svi autobusi cisti i uredni a i ja se ne secam da saam nekad imao neku nezgodu sve je bilo okej a i nis ekspres je najbolja firma i najbolji prevoznik u celoj evropi

  • Gagi

    23:20 // 25. 5. 2010.

    @Tasha
    Nazalost,autobusi i jesu stari od jedne do nekoliko godina,nisu bas svi do 6 godina,ali tu su negde.Naravno,ovi luksuzniji autobusi se upucuju na bolje linije,kao i na linije za inostranstvo,tzv Nibus 400.
    A te autobuse,sto su stari manje ili oko jedne godine,ne salju na ekskurzije,jer su to midi busevi.A i situacija oko vozaca se poprilicno menja,ipak nije do kompanije nego do samih ljudi,nije kao da je u drugim kompanija mnogo bilo bolje...zavisi od situacije.

  • Mile

    23:04 // 26. 5. 2010.

    Gagi je 100% u pravu. Medju autobusima koji su trebali da voze decu jesu bila dva autobusa stara godinu dana. Danas su cak ekskurzije vozila i dva midija stara od 3 do 6 meseci.
    @Tasha: Nije apsolutna laz, mozes i sama da proveris, gospodja je navela tacnu starost vozila.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: