Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:39, 12. 9. 2022.

Neizvesna sudbina "Hammeuma" nakon podele, radnici traže razgovor sa gradonačelnikom Prokuplja

radnici hammeum Radnici JKP Hammeuma ispred zgrade Gradske uprave; Foto: Lj. M.

Iako se sudbina 105 radnika podeljenog JKP Hammeuma zvanično još ne zna, nekoliko desetina njih se okupilo ispred zgrade Gradske uprave kako bi dobili pojašnjenje šta će biti sa tom firmom. Podršku radnicima pružili su narodni poslanici Jelena Milošević iz SSP-a i Nenad Mitrović iz DS-a, a njihov pokušaj da dođu i razgovaraju sa gradonačelnikom Prokuplja Milanom Aranđelovićem odložen je za četvrtak u 10 sati zbog, kako je rečeno, njegovih obaveza.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Stražavci

    19:08 // 12. 9. 2022.

    Koji bre radnici,polvina sa te gomile i ne dolazi na posao a redovno prima platu, a druga plovina nesposobna!

  • Torpedo

    19:43 // 12. 9. 2022.

    Kasno je gospodo ! Na izborima ste,kao i celo Prokuplje, podrzali sns, sada ste igraju sa vama ! Vazno da ste im dali glas, bas ih briga za vas !

  • Radunka Calević

    23:00 // 12. 9. 2022.

    Građani grada Prokuplja.. Malo kad sednete i razmislite svim ovim ljudima je ponuđena otpremnina i to dobra svota novca, posao, ali pojedine gradske livre kako ih zove jako pametan čovek neće da rade a hoće samo fotelju. ali bi još, malo je za provode, ludarija po letovalistima, banjskim provodima, planinskim navodno planinarenjem samo koji vrh je u pitanju,gospođa sa fasciklom zna sve samo mudro

    • mali budo

      14:43 // 13. 9. 2022.

      A ko radi sada u tom hameumu ako su svi dosli u radno vreme ispred opstine,ko naplacuje parking,pijace,ko cisti umesto njih.A kada bi fascikla znala da prica ispricala bi svasta o gospodji iz magacina i bundicama od hiljadu eura..

    • Srećko

      15:07 // 13. 9. 2022.

      U pravu ste gospodjo doslo je vreme da plata mora da se zaradi a ne da im radnici zaradjuju. Koliko vidim na slici najviše se bune clanovi uprave dok su se radnici pomirili sa tim da moraju da traže drugi posao. Problem ce biti sa ovim koordinatorima koji danasnjim privatnim firmama ne trebaju

  • Niko

    23:49 // 12. 9. 2022.

    U Prokuplju nikada više komunalnih preduzeća, a grad nikada nije bio prljaviji i jadniji!

    • komsija mrgud

      16:06 // 14. 9. 2022.

      Ljudi,ja ne volim sns vlast,ali je suprug jedne od ovih, jedini koji je dobio posao za stalno u opstini u vreme sns,uzeo velike otpremnine u vreme sns i ponovo je sada zaposlen u toj istoj opstinskoj direkciji u vreme sns,i prima opet platu iz opstine u vreme sns.Hocu i ja da me sns ne voli kao njih!!!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: