Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:07, 4. 3. 2011.

Neizvestan dolazak pape u Niš

foto: wikipedia

Predsednik ekumenske fondacije Pro Orijente Johan Marte ocenio je "malo verovatnom" posetu pape Benedikta XVI Srbiji 2013.godine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • De_Guzman

    23:17 // 4. 3. 2011.

    Ma ne treba nam i neka ne dolazi, ja licno ne zelim da mi Papa ljubi zemlju i prica da je njegova, ma ako i najavi dolazak, verujem da ce izbiti demonstracije, da se razumemo, nemam nista protiv katolika, ali ne zelim papu u srbiji, a kamoli u Nisu...

  • Petar Jankovic

    08:14 // 5. 3. 2011.

    Nekada ne tako davno smo imali na celu crkve Patrijarha Pavla.Koga imamo danas?Sta to radi vrh nase crkve?Prikrivaju istragu protiv vladike Pahomija a napadaju najboljeg vladiku Artemija.Sve ovo je jako sumnjivo.

  • Vladimir

    09:12 // 5. 3. 2011.

    Jedna od sledecih vesti ce verovatno biti "Neizvestan pocetak izgradnje krsta na Viniku", a u perspektivi i "Neizvesna proslava donosenja Milanskog edikta u Nisu".

  • Ciric Dusan

    14:26 // 5. 3. 2011.

    Mi treba da ohrabrujemo dijalog unutar nase crkve kako bi se ona jasno i nedvosmisleno odredila prema procesu poboljsavanja odnosa sa katolickom crkvom. Svakako bi dolazak Svetog Oca u Nis bio dogadjaj od velikog znacaja za buducnost nasih ljudi jer tek sa uspostavljanjem kvalitetnih odnosa medju crkvama nas ulazak u EU dobija pun smisao.

  • Vojkan Živković

    01:46 // 6. 3. 2011.

    Nema ni veze, sam je na šteti... Žurka će proći i bez njega

  • Dragan Ninkovic

    06:02 // 6. 3. 2011.

    Ono što svi mi zaboravimo, je to da svi verujemo u jednoga Boga, i da on ne poznaje nacije i podele. A još i jedan detalj : prvi srpski kralj Stefan Prvovenčani je krunu dobio odakle? Kako nas istorija uči iz RIMA! Od Pape Honorija III 1217 godine!

  • Nislija

    11:34 // 6. 3. 2011.

    Iz ovih komentara ne mogu da prepoznam osecaj gradjana za tudju svetost. Papa je ogromnom delu svetske populacije ono sto je nama Patrijarh pa mi nije jasno kako se ocekuje postovanje nase svetinje uz istovremeno nepostovanje tudje, u stvari znam odgovor Mi ne postujemo nase pa samim tim ni tudje nije vredno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: