Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:42, 29. 12. 2017.

Nekada do Londona, Beograda, Skoplja iz Niša, sada do Ciriha, Stokholma, Milana

Aerodrom Očekuju da će ove godine preći i ranije postavljeni rekord od 300.000 putnika; foto: Fly from Niš

Na mapi gradova iz kojih može da se leti Niš se našao još pre 82 godine. Potom je tri decenije pista bila prazna, pa je u leto 1971. godine Niš ponovo uvršten u red letenja. Bombardovanje i ratne godine zatvorile su na kratko nišku vazdušnu luku koja je sada "oživela" letovima niskotarifnih avio-kompanija. Godinama unazad iz Niša je moglo da se leti do brojnih destinacija, među kojima su i prestonice Velike Britanije, Srbije i Makedonije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mira

    13:28 // 30. 12. 2017.

    Oslo bio bio pun pogodak, svakog dana nas u Norveskoj ima sve vise. Ovo svima nama u inostranstvu mnogo znaci a i grad vise ne moze da se prepozna, pun je stranaca... Velika promena na bolje! Bravo Nis, bravo Aerodrom!!!

  • Milos Jovanovic

    14:28 // 30. 12. 2017.

    Ako ubacite liniju NIS-MALTA racunajte da cete imati povecanje za 20 000- 30 000 putnika !

    • Gruja

      19:13 // 30. 12. 2017.

      Malo si preterao prijatelju. Biće ih dosta ali tvoja brojka treba nema podloge. Uzmi olovku u ruke I napravi računicu...

    • sijux

      15:21 // 2. 1. 2018.

      vec bih rezervisao kartu

  • Nn

    07:32 // 30. 12. 2017.

    Istanbul obavezno!
    ... a može i Kipar i Malta.

  • Gruja Ognjanović

    19:21 // 30. 12. 2017.

    Aerodrom Niš bi udvostručio broj putnika onda kad se uradi program leta za Njujork, Toronto I Čikago. Za sada je ta kombinacija noguća samo za duboke dzepove. Jug Srbije treba u bliskoj budućnosti da za prekookeansko putovanje koristi aerodrom Niš, sa presedanjima svakako.

    • Bonnville

      08:28 // 31. 12. 2017.

      Interkontinentalni letovi tog tipa ne verujem da bi mogli da se spuste na postojeću pistu. Logično je da se aerodrom proširi, pista da se produži.

    • Bojan Stoiljkovic

      05:43 // 24. 3. 2018.

      Mozda ne moze direktno ali bi bilo lepo da se uklopi preko Ciriha ili Pariza ili Frankfurta i to da se vreme letova uklapa sa konekcijama pa cemo onda moci i iz australije i Kanade i Us da letimo preko Evrope za Nis i za sva vremena zaobidjemo Beogradski aerodrom, skup taxi i Beogradski kolaps u saobracaju a najvise Beogradske taksiste. Mene duplo manje kosta karta Nis Beograd busom no taxi do Bgd

  • Marinski

    17:02 // 3. 1. 2018.

    Dve destinacije: Frankfurt na Majni i Lion u Francuskoj. Frankfurt zatvara aerodrom Hahn sa koga su letele isključivo niskotarifne aviokompanije za putnički saobraćaj (ostaje teretni) i gradi dva nova terminala za njih na glavnom frankfurtskom aerodromu. Ta bi linija bila prepuna tokom cele godine. Lion u Francuskoj bi bila prva linija ka toj zemlji, a odlično je povezan sa svim većim centrima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: