Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 19. 2. 2021.

Pojedine turističke agencije na jugu zatvorene, ostale bez posla i sektorske pomoći države

zatvorene turističke agencije FOTO Vanja Keser Neki od lokala u kojima su bile turističke agencije na jugu Srbije ispražnjeni; foto: Vanja Keser;

Skoro godinu dana su sa minimalnim prihodima i bez mogućnosti da zarade približno od onog pre početka epidemije virusa korona u Srbiji, kao i to što ih država ne prepoznaje kao jedne od najugroženijih korona krizom, doprinelo je da neke turističke agencije sa juga stave katance na svoje lokale, a ostale je stavilo pred izdisaj, upozoravaju njihovi predstavnici.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Milan

    14:26 // 19. 2. 2021.

    Ceo usluzni sektor je unisten. Kafane za proslave, muzicari, mesari, dekorateri, saloni vencanica, poslasticari. Meni nije jasno zasto pomoc nisu davali po tome koliko se kome smanjio promet u odnosu na prethodnu godinu nego su svima djuture dali. Moj kum ima fabrikicu mota toalet papir, 500 posto ima veci promet i on je istu pomoc dobio kao ovi sto evo vec godinu dana ni dinar promet nemaju

    • petar

      17:31 // 19. 2. 2021.

      kad bi kafici prikazali realno stanje, dobili bi manje nego sto drzava daje. znas zasto? jer ne kucaju fiskalne racune, a kafu ti naplacuje 150 din.

  • undertaker

    15:42 // 19. 2. 2021.

    Preorijentisi te se na primer na pogrebne usluge, ta delatnost u srbiji cveta I uvek ce biti posla, pustite vi putovanja, lepe stvari ali neprofitne.

    • Torpedo

      20:58 // 19. 2. 2021.

      Au, sto si humoristican, ovakve gluposti su samo tebi smesne ! Jel bi lupetao da ti zena ili dete rade u turizmu !?

  • Mara

    13:31 // 19. 2. 2021.

    Ne brinite,čim počnete sa radom ogoli ćete narod i nadoknadi ćete to.A i država vam daje.Ljudi cepaju po kontejneri ma po ovoj bolesti za parče hleba,a neko se sekira samo za turizam.

    • Milan

      14:21 // 19. 2. 2021.

      Opet ti maro iznosis neistine protiv onih za koje si glasala? Kakvi kontejneri bre u zlatno doba, sta je tebi zeno? Jel si gledala vucica onaj dan na pink, jel si cula kako smo naj naj naj u svemu? Zasto sad pricas drugacije od onoga kako ti je on reko da jeste?

    • penzionerka

      05:40 // 21. 2. 2021.

      TA ne primoravaju nikoga da koristi njihove usluge, a kamo srece da imaju previse posla.To bi znacilo da je narodu dobro.

  • Istina i samo istina

    15:10 // 19. 2. 2021.

    Imaju Privatnici para uštedeli su ne brinem ja za privatnike brinem za radnike oni će ispaštatai nešto za šta nisu krivi ali Privatnici jok bre more samo se setite kad je na vlasti bio ge sedamnaest koje kredite su podigli u nepovrat koje pomoći i donacije su dobili koje mašine pokupovali iz rasturenih državnih firmi vodili su tada svoje bebe na mitinzima koje su mahale zastavicama dobro se sećamo

    • Bojan

      17:43 // 19. 2. 2021.

      Kakav zluradi komentar jednog nepismenog nesrećnog čoveka.

    • Torpedo

      20:54 // 19. 2. 2021.

      @ Bojan- pored nepismenosti, ocigledno se radi i o bolesti !

  • redar

    20:45 // 19. 2. 2021.

    Sta ce da rade kad dodje povratak novca od ekskurzija to su milionski iznosi a zabranjene su nove kako bi iole mogli da vrate?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: