Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 21. 9. 2021.

Neki niški fakulteti od oktobra kreću sa onlajn nastavom, drugi kombinovano

studentska-knjizica-indeks-overa-semestra-rtv-1-jpg-660x330 Kombinova nastava će se primenjivati na Filozofskom fakultetu i Fakultetu zaštite na radu; (foto: studentskizivot.com)

Nova akademska godina se bliži, a mnogi niški studenti još uvek ne znaju kako će se nastava odvijati. Na pojedinim niškim fakultetima odluka je doneta, pa će Ekonomski i Pravni fakultet imati onlajn nastavu, dok će na Fakultetu zaštite na radu i Filozofskom nastava biti kombinovana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Filozof

    18:40 // 21. 9. 2021.

    Online nastava, kada se nesmetano odrzavaju koncerti, festivali, stranacke orgije, sportski dogadjaji sa 20.000 gledalaca predstavlja samo nastavak unistenja prosvete i stvaranja nepismene i zatupljene rulje, koja ce im biti jeftina radna snaga i bespogovorno im sluziti...

  • Student

    20:32 // 21. 9. 2021.

    Kakav raspored naslova! Koncert Kerbera, koncert na keju, a onda onlajn nastava. Da li je nekome jasno? Društveni prioriteti, sistem vrednosti, briga o zdravlju ili šta već

  • Samo tako bravo

    22:14 // 21. 9. 2021.

    Ala će asistenti i profesori da se nauživaju, nema posao a plata od sto hiljadarke i jače legne na račun posle spremanje privatnih časova superiška, uživajte, bravo za sve vi ste se borili za to.

    • Običan student

      02:03 // 22. 9. 2021.

      Pa i nije im tako lako, sve online postavljaju, mnoge stvari koje su na vežbama praktično pokazivali sada pokušavaju preko teamsa što uopšte nije lako. Jedina dobra stvar u svemu je što ne moramo da hvatamo beleške jer je sve tu na jednom mestu okačeno.

    • Ja

      13:30 // 22. 9. 2021.

      Rad sa studentima je samo deo posla univerzitetskih profesora. Daleko od toga da će dobijati platu ni za šta.

  • BATA

    17:10 // 21. 9. 2021.

    Kome je vise u interesu da unisti ovu drzavu i ovaj narod.Pa dosta se ljudi razbolelo,zarazilo,pomrlo,testiralo,vakcinisalo da bi se napravio nekakav boljitak svega ovoga.A vi hocete jos,jos,jos!!!Nemate meru.Pa dzaba vam diploma kada za ovoliko vreme vi nista niste uradili sem sejjanja straha,vi sve vreme samo slusate i pokoravate se direktivi svetskih satana.Imate li mozga ili ste poslusnici?

  • Nevena

    19:02 // 24. 9. 2021.

    Tako i treba.Ako od obrazovanja nema ništa, neka bar deca ne plaćaju stanove i daju novac za hranu..Neka budu kod kuće, prate nastavu on line, jer su svakako već dve školske godine izgubljene.Sva deca on line..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: