Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:24, 12. 7. 2013.

| Društvo

Nema grejanja za neplatiše

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
490x370-toplana.jpg
Arhivska fotografija

Niška “Gradska toplana” odlučila je da svim zgradama sa velikim dugovanjima obustavi grejanje u narednoj grejnoj sezoni.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju svim zgradama sa velikim dugovanjima Toplana je poslala obaveštenje u kojem ih obaveštava da će biti bez grejanja ukoliko ne izmire svoje račune.

- JKP “Gradska toplana” u narednoj sezoni neće moći da snabdeva grejanjem zgrade sa velikim dugovanjima ukoliko do 15. avgusta ove godine ne smanje ukupna dugovanja na maksimalno dva mesečna računa - stoji u saopštenju.

V.d. direktor Toplane Milutin Ilić ranije je rekao da su ukupna dugovanja prema Toplani 1,2 milijarde dinara, a među najvećim dužnicima su Grad Niš i gradske ustanove.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić potvrdio je da je Grad dugovao 160 miliona, ali da je sredinom juna smanjen uplatom od 104 miliona..

Podsetimo, zbog duga Toplane prema Jugorosgasu račun ovog preduzeća bio je blokiran dok nije postignut dogovor sa ruskim dobavljačem energenata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miloš

    22:33 // 13. 7. 2013.

    To mene kao redovnog platišu ni malo ne interesuje! Redovno plaćam i moraće da mi usporučuju uslugu!

  • Igor

    12:39 // 13. 7. 2013.

    Smešne pretnje. To je pravno nemoguće ostvariti. Ne duguje stambena zgrada, već stanari stambene zgrade, svako pojedinačno. Sramota je da neko javno preduzeće, ovako preti redovnim platišamama.

  • grejanje

    22:05 // 12. 7. 2013.

    Hoce to tako,samo kad bude naplatu vrsili od skupstine stanara,a ne od mene kao pojedinca(koji pritom redovno placa)Dakle onog trenutka kad ne budem imao grajanje ide tuzba i prestanak placanja racuna

    • Igor

      12:27 // 13. 7. 2013.

      Računi za grejanje idu na ime i prezime stanara stambene zgrade,tako da ni jedna stambena zgrada ne može da duguje za grejanje,već stanari.Ovakve pretnje stvarno ne priliče jednom javnom preduzeću.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: