Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 29. 10. 2013.

| Društvo

Nema para za Hristov monogram

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
kruzni-tok-bu.-12.-feb-*telegraf.rs*.jpg
Kružni tok i dalje bez "ukrasa", foto: telegraf.rs

Iako je gradonačelnik Niša još u februaru obećao da će novi kružni tok na ulazu u Niš, na Bulevaru 12. februar, krastiti Hristov monogram, za sada, od toga nema ništa.

Perišić objašnjava da niko prilikom predlaganja projekata za proslavu Edikta nije dao ideju o monogramu, a nije bilo ni zainteresovanih donatora.

- Ponudu sam dobio od jedne privatne firme da sponzoriše to, dva puta su se javili i ućutali. U ovom trenutku nažalost nema zainteresovanih, ali bi bilo dobro na neki način ovekovečimo ovu godinu. Bilo bi lepo da ostane jedan trag vezan za ovu godinu, bez obzira da li ćemo ga postaviti ove ili naredne godine - rekao je Perišić.

Podsetimo, Perišić je februara, prilikom početka izgradnje kružnog toka na Bulevaru rekao da je to "kapija kojom se ulazi i u Niš" i da je ideja da se na samom kružnom toku postavi Hristov monogram.


Obezbeđen novac za fasade

Prilikom obilaska radova na početku izgradnje kuržnog toka gradonačelnik je najavio i renoviranje fasada 4 zgrade koje se nalaze na ulazu u grad.

Objašnjavajući zbog čega se do sada nije počelo sa radovima Perišić je rekao da se 7 meseci čekalo na saglasnost Skupština stanara.

- Od 3 zgrade smo imali dozvole, od jedne nismo i tek nakraju kada su stanari smenili jednog predsednika i dali saglasnost, mogli smo da krenemo u proceduru. Za tu namenu je obezbeđeno 5 miliona dinara - rekao je Perišić.

Postupak je, kaže gradonačelnik, u toku i najverovatnije neće biti završeno u ovoj građevinskoj sezoni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Перица Мали

    20:09 // 30. 10. 2013.

    Ово је само доказ политичке површности власти.Завршило се означавање јубилеја, политичари се исликали.На уласку треба поставити празилик па да га користе сви они којима смета Христов монограм.

  • Boban

    10:37 // 30. 10. 2013.

    U projektu pisalo da za 4 zgrade treba 8,5 miliona dinara a obezbedjeno je 5 miliona koje ce sigurno biti potrosene do proleca i od fasada nema nista.Jos jedno politicko obecanje naivnim gradjanima.

  • miroslav

    07:55 // 30. 10. 2013.

    Nikakav Hrist nam ne treba na ulici nismo mi kaluđeri. Kome treba neka ga traži u crkvi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: