Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:58, 26. 9. 2016.

| Društvo

Nemački bokser najlepši pas izložbe u Svrljigu

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
CAC-Svrljig-foto-Vladan-Kostic.JPG
3 najlepša među 131 prijavljenim psom; foto: Vladan Kostić

Na 8. Nacionalnoj izložbi pasa svih rasa „CAC Svrljig“ od 131 prijavljenog psa, titulu najlepšeg poneo je nemački bokser Maestro von Edelshof vlasnika Tomislava Milutinovića iz Velike Plane.

Po izboru delegata Nebojše Nedeljkovića ispred Kinološkog saveza Srbije, drugo mesto zauzeo je američki staford Falkon Warrior of duty vlasnika Viktora Aleksovskog iz Makedonije, a treći najlepši pas izložbe je nemački ovčar Kasper vom haus Cvetković vlasnika Aleksandra Kostića iz Svrljiga. 2 CAC Svrljig 2016. foto V.K. Brojni izlagači prezentovali su vrhunske pse; foto: Vladan Kostić

Po grupama, pse su na prelepom stadionu FK Svrljig još ocenjivali i Dragan Krstić, Jelena Radulović, Vojkan Mišljenović i Bratislav Kostadinović, a vođa ove jako uspešne izložbe bio je Oliver Stefanović.

Direktor izložbe i predsednik Kinološkog društva "Big“ Goran Radojković kaže da je prezadovoljan celokupnom organizacijom i velikim brojem prijavljenih pasa vrhunskog kvaliteta, što potvrđuje i dolazak nekoliko izlagača iz Bugarske, Makedonije i susednih zemalja, ali i iz Češke, pa se stiče utisak da će, kako navodi, svrljiška izložba uskoro steći status "CACIB“, odnosno da će uskoro u zvaničnom kalendaru Kinološkog saveza Srbije biti upisana kao Međunarodna izložba pasa svih rasa.

Za sve nagrađene organizator KD "Big“ obezbedio je pehare, a "Premil“ je u svim kategorijama za tri prvoplasirana psa obezbedio hranu i poslastice za pse.

Pored brojnih sponzora, izložbu su pomogli Opština Svrljig, FK Svrljig i Lovačko udruženje "Dr Milenko Hadžić“.

3 CAC Svrljig foto Vladan Kostic Veliku pažnju publike privukla je kategorija "Dete i pas"; foto: Vladan Kostić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: