Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 9. 7. 2018.

| Društvo

Nenad Stanković smenjen sa mesta zamenika direktora, postaje portparol

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Nenad Stanković
Njega bi na mestu zamenika direktora trebalo da zameni partijski kolega; foto: arhiva JV

Dugogodišnji izvršni direktor Direkcije za javni prevoz Niša Nenad Stanković će ubuduće biti portparol ovog preduzeća, a kako je rekao direktor Saša Petronijević, na Stankovićevu poziciju doći će aktuelni predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović.

Direktor Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević je gostujući na Niškoj televiziji rekao da je njegov dugogodišnji zamenik smenjen, odnosno da je dobio novo radno mesto - portparola.

Da, lice koje je zaduženo za odnose sa medijima. U sklopu sve ove reorganizacije u preduzeću i zajedno smo odlučili, menandžment firme, da je za Direkciju jednostavno u ovom trenutku najbolja takva reorganizacija, tako da je Nenad dobio radno mesto portparola. Na mestu zamenika je kolega Ivan Jovanović - rekao je Petronijević.

Ove informacije novinari Južnih vesti nisu uspeli da dobiju ni od Petronijevića, ali ni od njegovog bivšeg zamenika Stankovića i novog Ivana Jovanovića, jer nisu odgovarali na brojne pozive i poruke.

Petronijević je kazao u emisiji da ova smena Stankovića "nije ništa senzacionalno" i da nije reč o političkoj smeni. Kao razloge je naveo to da menandžment Direkcije želi "da građanima bude dobar javni prevoz, a da Grad ima što manje troškova".

Njegova buduća "desna ruka" biće zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke i predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović. Ivan Jovanovic Jovanović odbija da komentariše o razlozima za odlaganje sednica Odbora za imenovanje?; foto: S. M.

Podsetimo, Nenad Stanković je član SNS, a jedan je od onih koji su u političkoj karijeri promenili najviše stranaka. Početkom godine se njegovo ime pominjalo na sednici Gradskog odbora ove stranke, na kojoj se diskutovalo o mogućim pomoćnicima gradonačelnika Niša.

Stanković je u svojoj karijeri bio i zamenik predsednika Skupštine grada Niša, a i pomoćnik predsednika Opštine Svrljig. Agencija za borbu protiv korupcije opomenula ga je jer nije prijavio imovinu, a njegov glas čuo se i na snimcima iz 2014, kada je na Gradskom veću dogovaran tender za nabavku novih autobusa.

Njegovu opširniju biografiju možete pročitati u rubrici "Ko je Ko?".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • max

    16:02 // 14. 7. 2018.

    Pa kako će vam Jovanović da odgovori kad mu Guska nije napisao tekst !!!

  • Max Vespertine

    13:21 // 12. 7. 2018.

    Dakle predsednik odbora za imenovanje se imenovao za direktora. Pa gde ces vece lepote partokratskog sistema nego na tom primeru. Zanima me samo kako bese ide ono o duplim funkcijama ili sad ni to ne vazi za SNS kliku?

  • IKA GOLUBAR

    08:00 // 11. 7. 2018.

    Kako će tek sad da vlada iz potaje, dragi nama g.Guska.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: