Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:10, 25. 12. 2012.

Neobičan sukob na niškom buvljaku

anifa-mamutovic.jpg

Nakon što je na mesto tezge na niškom OTC postavljena čuvarska kućica, vlasnica je angažovala viljuškar koji je kućicu pomerio, a tezgu vratio na staro mesto.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • hmm

    09:33 // 26. 12. 2012.

    Trebalo bi svo to ruglo,celu pijacu izmestiti odatle.Sramota,najprljaviji deo grada je bas tu.

  • Ivica D

    08:03 // 26. 12. 2012.

    Ma puni su para od sverca i kradje od drzave. Nikad nisu platili pdv, porez i sada smo ci.... a oni gospoda. Pogledajte samo na buvljaku ko prodaje a ko kupuje.
    I sada kad ovaj covek hoce da zavede red i vrati u normalno stanje to nikome ne odgovara. Ma mi smo narod za izucavanje....

  • Duki

    10:16 // 26. 12. 2012.

    Dali ovaj direktor zna na koliko mesta prima platu,udario na sirotinju,zaveo neku tortutu.SADA kad je on neko i nešto,zavodi neki red,da sebe preispita u poslovima gde je do sada radio.Igra mečka i ispred njegove kuće.....DAJ MU VLAST,PA VIDIŠ KAKAV JE ČOVEK.

  • Nišliski Džeronimo

    19:39 // 25. 12. 2012.

    Povodom ovog direktora-multipraktika sam već napisao sledeće (pa to važi do daljeg): Bio jednom u jednoj zemlji Stradiji u jednoj njenoj palanci jedan (među mnogim drugim) lešinar i maroder.

  • Mika

    00:11 // 26. 12. 2012.

    u normalnom svetu to ruglo od tezgi ni ne bi moglo da postoji u sred centra grada. Neka Trznica uzme sudski nalog da se tezga pomeri i resena prica. A vlasnike u KP dom ako im se ne svidja i ako krse zakon. A, to da im je roba vredna 15000 evra ne treba ni komentarisati. Sto je babi milo- to joj se i snilo.

  • Bojancos

    01:15 // 26. 12. 2012.

    @Mika
    U kom svetu ti zivis ?? Spusti se iz "Fashion life" u realan zivot.Ne mozemo svi da prodajemo u Shopping mall i u Americi postoje buvljaci.To sto TRZNICA godinama naplacuje mesta na pijaci,a nije ulozila ni jedan jedini dinar u sredjivanje,to je vec pitanje za sudske organe.A u KP Dom treba da ide,ali direktor TRZNICE o kome se vec dovoljno pise cime se bavi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: