Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:16, 27. 11. 2019.

| Društvo

Neosvetljen deo Mokranjčeve u Nišu, građani traže dodatne svetiljke

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Mokranjceva osvetljenje 1; foto: citalac-Prijavi problem
Neke svetiljke ne rade, a mnogi delovi su u potpunom mraku; foto: čitalac/Prijavi problem

Zbog slabog osvetljenja oko vojnih zgrada u Mokranjčevoj ulici u Nišu stanovnici kažu da im tokom večeri nije prijatno da prolaze tuda i traže još svetiljki, kao i da se poprave one koje ne rade.

Kako se vidi na fotografijama koje su građani dostavili preko aplikacije "Prijavi problem" - u nekim delovima oko zgrada od broja 69 do 75 je mrkli mrak.

Posebno brinu za decu koja se vraćaju iz škole i tuda prolaze do kuće, ali i za starije, jer se ulica zbog slabog svetla skoro i ne vidi. Mokranjceva osvetljenje 3; foto: citalac-Prijavi problem Neke svetiljke ne rade, a mnogi delovi su u potpunom mraku; foto: čitalac/Prijavi problem

Ulica je osvetljena dotrajalim lampama u vidu kugle. 2/3 lampi ne radi. Potrebne su bandere. Uopšte nije prijatno ići po mraku pogotovo u današnje vreme. Ako možete da kontaktirate nekog ko bi nam to sredio - napisali su čitaoci.

Da li postoji mogućnost da se građanima ovog dela Niša reši problem - poprave svetiljke koje ne rade i postave još neke, novinari su pitali Parking servis i očekuju odgovore.

Mokranjceva osvetljenje 2; foto: citalac-Prijavi problem Neke svetiljke ne rade, a mnogi delovi su u potpunom mraku; foto: čitalac/Prijavi problem

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • PM

    10:13 // 28. 11. 2019.

    Pre više meseci, u rubrici "Prijavi problem", naveo sam primer Hajduk Veljkove ulice, uz sliku (deo od "As" - do raskrsnice sa ulicom Mijom Stanimirović, gde su (u to vreme) prolazili autobusi iz Hale sportova sa stranim sportistima, a ono: totalni mrak... (kaobajagi centar grada).. I, naravno, ništa, ili "nije važno" - kako god!!!

  • Roditeljski

    08:04 // 28. 11. 2019.

    Molim gradske vlasti a mislim da imje i obaveza da nateraju sluzbu za odrzavanje ulicne rasvete na potezu TVRDJAVA ka FAKULTETIMA i SREDNJIM SKOLAMAi u gradskom polju,kao i od istih ka glavnoj aut.stanici.Sinoc sam prosao tude posle 18 sati bukvalno ne radi nijedna sijalica.Molim u i me svih roditelja,djaka i studenata.

  • Zorana

    21:57 // 27. 11. 2019.

    Javna je tajna da su većinu ovih svetiljki pokvarili sami stanari. Stanarima sa nižih spratova svetiljke su u nivou prozora i zbog osvetljenja tvrde da ne mogu noću da spavaju. Takođe, ne odgovara im ni okupljenje dece na klupama ispred zgrada gde svetiljke rade.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: