Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:16, 27. 11. 2019.

Neosvetljen deo Mokranjčeve u Nišu, građani traže dodatne svetiljke

Mokranjceva osvetljenje 1; foto: citalac-Prijavi problem Neke svetiljke ne rade, a mnogi delovi su u potpunom mraku; foto: čitalac/Prijavi problem

Zbog slabog osvetljenja oko vojnih zgrada u Mokranjčevoj ulici u Nišu, stanovnici kažu da im tokom večeri nije prijatno da prolaze tuda i traže još svetiljki, kao i da se poprave one koje ne rade.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Miloš

    17:13 // 27. 11. 2019.

    Građani Panteleja, tačnije male Prištine (novogradnja u Gornjomatejevačkoj i Somborskoj) traže i svetlo i zelenilo i asfalt, sve ono što je normalno!

    • Stanko

      21:50 // 27. 11. 2019.

      Gde da im se naprave nove zelene povrsine kad su nacickali zgrade ko sibice? Parkiraju vozila na zelenim povrsinama. Napravise Pristinu od Nisa. Treba neko da uvede red tamo sto se tice parkiranja.

  • Pedja

    19:18 // 27. 11. 2019.

    Ja sam poslao mejl jos 25. oktobra za neispravno ulicno osvetljenje kod mene u Novom Selu i sliku mape koja je ulica ,nit mi ko odgovorio na mejl niti sta .
    Mejl je poslat preko njihovog sajta ima kao prijava kvarova [email protected]

  • Zorana

    21:57 // 27. 11. 2019.

    Javna je tajna da su većinu ovih svetiljki pokvarili sami stanari. Stanarima sa nižih spratova svetiljke su u nivou prozora i zbog osvetljenja tvrde da ne mogu noću da spavaju. Takođe, ne odgovara im ni okupljenje dece na klupama ispred zgrada gde svetiljke rade.

  • Roditeljski

    08:04 // 28. 11. 2019.

    Molim gradske vlasti a mislim da imje i obaveza da nateraju sluzbu za odrzavanje ulicne rasvete na potezu TVRDJAVA ka FAKULTETIMA i SREDNJIM SKOLAMAi u gradskom polju,kao i od istih ka glavnoj aut.stanici.Sinoc sam prosao tude posle 18 sati bukvalno ne radi nijedna sijalica.Molim u i me svih roditelja,djaka i studenata.

  • Goran

    20:38 // 27. 11. 2019.

    Nije samo Mokranjceva. Nemoze u Mokranjcevoj dodatno osvetljenje a u mom naselju 70% ulica nije osvetljea.Traze preko hleba pogacu.

  • PM

    10:13 // 28. 11. 2019.

    Pre više meseci, u rubrici "Prijavi problem", naveo sam primer Hajduk Veljkove ulice, uz sliku (deo od "As" - do raskrsnice sa ulicom Mijom Stanimirović, gde su (u to vreme) prolazili autobusi iz Hale sportova sa stranim sportistima, a ono: totalni mrak... (kaobajagi centar grada).. I, naravno, ništa, ili "nije važno" - kako god!!!

  • Mara

    20:13 // 27. 11. 2019.

    Sve će to da sredi Bilja Mesterović glavna za Mokranjcevu i eps

    • Neobaveštena

      11:06 // 28. 11. 2019.

      Koja je ta?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: