Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:11, 4. 4. 2021.

"Nepostojeća" Apotekarska ustanova Leskovac dobila novu direktorku

Promenu na čelu Apotekarske ustanove; foto: M. M.

Apotekarska ustanova Leskovac čiji lokali su ili prodati ili će biti dati u zakup, a koja je ostala i bez svih radnika, dobila je - novog direktora. Umesto Živorada Denića, koji je napustio direktorsko mesto na sopstveni zahtev i postao član Upravnog odbora ovog preduzeća, došla je Sunčica Stojanović, ali ostaje pitanje kome će ona biti direktor. Do najavljenih promena došlo je i u Centru za stručno usavršavanje, gde su odbornici Jedinstvene Srbije predložili Anđelu Kostić Minić umesto Emine Jovanović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zoran

    10:01 // 4. 4. 2021.

    Znak da ima sta jos da se rasprodaje-krade jeste imenovanje direktora Apoteka bez zaposljenih.To moze samo u ovoj zemlji.

  • Filozof

    10:04 // 4. 4. 2021.

    ... nije ovo jedini primer u Srbiji.
    JP "Beogradski Metro i voz" ima 17 zaposlenih a samo u jednoj godini na ime plata isplati 43.820.000 dinara odnosno prosecna plata u tom preduzecu je 214.803,92 dinara. Lidersku poziciju jos uvek drzi JP "Nuklearni objeti Srbije".

    • Ex faca

      11:48 // 4. 4. 2021.

      Kao se, osim članske karte i bliskosti sa moćnicima, dobija radno mesto u ovakvim firmama? A svet to vidi, i posle nam krv djavo kad nas kritikuju i neće u ovu ili onu instituciju, EU i sl. Kriv je samo onaj ko to dozvoljava i pravi se pametan a narod ispašta.

  • Lola

    10:05 // 4. 4. 2021.

    U Hrvackoj veledrogerije prestale isporuky lekova.Razlog dugovanje drzave od jedne milijarde E.Plasim se da se i ovde to nedesi.Koliko se ovde duguje?

  • Zalosno

    10:11 // 4. 4. 2021.

    Plen se mora do kraja preuzeti.Postavljena dir.bez radnika ce primati platu iz budzeta dok se i poslednji lokal ne proda za dzabe i ne pokriju knjige.

  • Sale 99,99%

    10:15 // 4. 4. 2021.

    Mrak.

  • Des - pot

    10:51 // 4. 4. 2021.

    U vreme kad se 90% lekova kupuje, a privatne apoteke cvetaju, Apotekarska ustanova u dubiozi.Još i direktor bez radnika!!Gde su vam pare, aman ljudi?

  • Markoni

    11:59 // 4. 4. 2021.

    Ovo je skolski primer kako se novac gradjana iz budzeta preliva kulturno u stranke i privatne dzepove - ovdve nije bitno niti znam koja je stranka ili koalicija na vlasti ali se jasno vidi da se primaju dobre pare a ne radi se tj nema sta da se radi kad nema radnika i lokala.. obraz i cast se izgubila kod ovakvih ljudi..

    • Des - pot

      18:52 // 4. 4. 2021.

      Kako nema šta da se radi?Ko će da održava kabinet,da prima i klasira poštu,da uzima izvod iz banke,da čuva pečat..?Malo je jedna plata za toliki trud.

  • nikola

    12:51 // 4. 4. 2021.

    verovatno ce A.Vucic i za ovu nebulozu da okrivi Djilasa

  • Pera

    12:59 // 4. 4. 2021.

    Te pare od plata ''nepostojećih i ugašenih firmi'' idu za partijske aktivnosti.

  • Mile

    18:20 // 4. 4. 2021.

    Koliko sam ja mogao da ispratim Apoteka Leskovac još uvek postoji kao pravni subjekt.Pretpostavljam da je zbog toga i imenovan novi direktor.Neko mora da vodi računa o pravima i obavezama.Koliko sam pročitao,uspeli su da reše dugove koji su bili prilicno veliki

  • Maja

    18:36 // 4. 4. 2021.

    Najveca sramota je sto u ovom gradu nema dezurne apoteke. Ta jedna koja je bila dezurna radila je do ponoci, a sada ne postoji ni ta jedna.

    • Rale

      10:33 // 5. 4. 2021.

      Postoji, privatna apoteka Dzunic, kod Doma Zdravlja, radi celu noc

  • ĐELOŠ

    21:13 // 5. 4. 2021.

    U Bleskovac sve može.Sadašnja vlast misli da će dođe opet DOS 2, pa će opet da preletiv ko prošli put. Neki bez krila, bez obrazi, sram, sa mnogo puter na čelo. Al, džepovi su im bili puni, teški, prelećujev sas tuj težinu, ne padav - idu dalje u srećnu budućnost ali samo srećnu za nji. Samo u ovu samoupravu možeš da napraviš manjak POLA MILIJARDU i da ne pocrveniš u Skupštinu Grada.

  • Suzana

    00:16 // 6. 4. 2021.

    Ja mislim da na svetu ne postoji zemlja kao sto je Srbija...i samo ovde mozes da budes direktor a da ta firma ne postoji.Kod nas je sve odavno IMAGINARIJUM.Mislim da Alisa jos uvek nije upoznala sta znaci biti u zelji cuda!!!

  • Apel

    23:26 // 6. 4. 2021.

    Apel da se preostale apoteke u okviru apotekarske ustanove ne prodaju ni izdaju! Prema novom planu mreza zdravstvenih ustanova( dostupan na internetu) koji ce biti usvojen, formirace se regionalna apot.ustanova u Nisu,koja ce obuhvatiti drzavne apoteke u Leskovcu i drugim gradovima juga, samo ako nisu prodate i izdate! Leskovac i farmaceuti zasluzuju drzavne apoteke i uvek dostupne lekove.

  • Apel

    23:33 // 6. 4. 2021.

    Inace,problem s drzavnim apotrkama je napravljen prvi put kad su iz drzavnog vlasnistva presle na lokalno,kao i domovi zdravlja,a produbljen od kad privatne izdaju lekove na recept. Znacaj drzavnih apoteka se video i u pandemiji kada su npr maske bile 5x skuplje. Mislim da dve zemlje imaju drzavne apoteke,to je javni interes,inace ce citave nerazvijene opstine ostati bez apoteka,jer je neisplativo

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: