Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:34, 8. 4. 2019.

| Društvo

Nepoznati vozač pokušao sa puta da izgura dopisnika N1 iz Niša

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
stojanovic
Stojanović ne sumnja da incident ima veze sa poslom; foto: printscreen

U petak, 5. aprila, nakon izveštavanja sa protesta “1 od 5 miliona” u Nišu, nepoznati vozač pokušao je sa kolovoza, kako piše N1, da izgura njihovog dopisnika Milana Stojanovića.

Stojanović za Južne vesti kaže da pretnje do sada nije imao, kao i da nema nikakve privatne razmirice, pa zato incident koji se dogodio u petak uveče povezuje sa poslom.

Ne sumnjam ni na koga. Pojma nemam, ali znaš kakvim se pričama bavimo. Ne isključujem da ima veze sa poslom - kaže Stojanović.

Njegove sumnje dodatno podgreva to što je auto koji je pokušao da ga izgura sa puta stajao, kako on kaže, pedesetak metara od njegove kuće sa upaljenim farovima. Sve se dogodilo nakon što je Stojanović završio izveštavanje sa protesta "1 od 5 miliona".

Krenuo je kada i ja i namerno je išao na mene. Na kraju, kada sam ja stao, malo me je i udario, dao gas i otišao. Sve je prijavljeno policiji koja je pokrenula predistražni postupak - priča Stojanović.

Incident se dogodio oko 21 sat, a kako piše N1, za volanom je bila mlađa muška osoba.

Ova kablovska televizija očekuje da policija utvrdi sve detalje i motive koji stoje iza ovog incidenta, jer je, kako kažu, sigurnost njihovog novinara bila ugrožena.

O ovom incidentu N1 će izvestiti domaće i međunarodne organizacije za zaštitu novinara - poručuju sa televizije.

Milan Stojanović je rođeni Nišlija, dugo je bio novinar Niške televizije, a pre prelaska na N1 radio je na Televiziji Kopernikus.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Posmatrac

    18:41 // 9. 4. 2019.

    N1 = CNN.

  • prof dr CVETKO Prvi

    17:12 // 9. 4. 2019.

    Deja vu ! Isto kao i u vreme S. Miloševića i demonstracija u BGD-u! Pokojni naš glumac Milorad Mandić Manda , obožavao je pok. S. Miloševića i SPS i u vreme jednog protesta , beše "uleteo" kolima medju demonstrante- namerno! Bilo je lakše povredjenih ali tada, Manda je "prošao" bez ogrebotine i krivičnog postupka. Kola nisu bila te sreće, bila su ulubljena.
    "Historia est magistra vitae" za pametne

  • Neko iz mase

    15:20 // 9. 4. 2019.

    Ako su na Milana,jednog od retkih novinara u Nisu ,koji svoj posao obavlja krajnje profesionalno,krenuli ovako bahato i bedno, mislim da je strasnije nego sto predpostavljamo.I da je moguce apsolutno sve ocekivati.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: