Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 22. 5. 2017.

| Društvo

Nepropisno parkiran službeni auto, iz policije tvrde "zbog zadatka"

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
policija
Da li je prekršio Zakon ili nije?; foto: S. M.

Nišlije su fotografisale policijski automobil parkiran tik uz znak za zabranjeno parkiranje nasred desne trake u Ulici generala Milojka Lešjanina u centru Niša. Međutim, u Policijskoj upravi Niš tvrde kako je policijac koji je tog dana tu parkirao kola “bio na službenoj dužnosti”.

Građanin koji je redakciji Južnih vesti dostavio fotografiju na kojoj se vidi policijski auto parkiran u delu grada, gde upravo policija vrlo često kontroliše i kažnajva vozače koji tu zaustavljaju kola, jer se zbog toga prave velike gužve, kaže da je policijac išao do banke.

Policajac je parkirao kola na zabranjenom mestu i tu je bio neko vreme. Onda je izašao iz obližnje banke, ušao u auto i otišao dalje - kazao je jedan građanin.

Međutim, u policiji tvrde kako je policajac zapravo bio na zadatku.

Policijska uprava u Nišu je, nakon izvršenih provera, utvrdila da je policijski službenik bio na službenom zadatku - kazali su u policiji.

Policija se pozvala i na Zakon o bezbednosti saobraćaja, rekavši kako se "parkiranje ne primenjuje na policijske službenike u obavljanju službene dužnosti, ako se pri tom ne ometa saobraćaj."

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milorad

    23:17 // 26. 6. 2017.

    Pa, čekaj malo. Ako je bio "na zadatku", zar nije mogao da malo bolje smesti auto. Drugo, od PU je udaljen cca 200 m. Zar treba kolima. Ili, ja ne razum. A i zašto moram da razumem. I, zašto pitam se uopšte komentarišem. U ovome ludom svetu, sve mi / nam / smeta. Ponajviše penzionerima. I mladima. Sitnica jedna. Planemo. Je..m li ga dokle tako.

  • Taksista

    15:18 // 22. 5. 2017.

    A ja kad stanem tu na 2 min po službenoj dužnosti? Odma sledi kazna.

    • Aleksandar Petrovic

      12:44 // 23. 5. 2017.

      Pa bezveze je kada se BILO KO tu parkira i blokira traku. Ako su oni takvi, ne moramo i mi.

  • Verko

    12:47 // 22. 5. 2017.

    "Gde god zgodno mesto nađem ja tu parkiram" praksa u Nišu je svakodnevnica. Ne razumem potrebu da se ovako nešto uslika i prikazuje na južnim vestima. Kao da je neka novost. Dajte nešto što je retkost, da se obradujemo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: