Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:39, 25. 12. 2020.

Nestale stvari pacijenta preminulog u KC Niš, nadležni kažu da su pronađene i mole za strpljenje

klinicki centar Nis Pacijent preminuo u niškom Kliničkom centru: JV

Porodica preminulog policajca iz Kuršumlije kaže da su njegove stvari nestale u Kliničkom centru u Nišu gde je preminuo, a ima i drugih koji svedoče da lične stvari najbližih ne dobijaju uz telo. Iz KC Niš kažu da su njegove stvari pronađene, a glavna sestra Sonjica Radić pojašnjava da ima više stotina predmeta pacijenata u crvenoj zoni koji moraju da budu nekoliko dana u zelenoj, da bi bilo bezbedno da ih vrate vlasnicima i trenutno ih popisuju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • petar

    12:39 // 25. 12. 2020.

    Kad je u pitanju KC,Nis,sve je moguce,organizacija je nula..

  • Dragan,Niš

    13:47 // 25. 12. 2020.

    Đole pronađeni su nam dokumenti!!

  • dragoljub stamenković

    14:55 // 25. 12. 2020.

    Nije prvi slučaj .

  • Nataša niš

    15:49 // 25. 12. 2020.

    Isto iskustvo imam otac mi preminuo 2019 na neurologiji kad smo otišli po telo nestala je piđžama,punjač za mobilni,peškir i zlatna Burma.Od tih stvari ništa nismo dobili nikad toliko od njihove odgovornosti a stručnost da ne pominjem VELIKA SRAMOTA

  • Шесепет Плус

    16:43 // 25. 12. 2020.

    И треба да нестанемо.У оваквој ситуацији ми правимо проблем од упишане пижаме,поцепаних папуча и пуњача за телефон.Срам да нас буде - није нам жао изгубљеног члана породице већ влажног пешкира.Заслужујемо да изумремо јер смо изгубили све одлике људскости.

    • Maja

      17:10 // 25. 12. 2020.

      Ne pravimo problem zbog papuča i piža ,nego zbog dokumentacije. Isti slučaj imamo i mi. Uzeli smo svekra iz bolnice bez dokumentacike,ali ima još dosta slučajeva. Niko se do sada nije usudio da progovori o tome.

    • Nataša niš

      00:08 // 26. 12. 2020.

      Nije problem peškir,piđžama,punjač nego zlatna Burma i greška u papirologiji koju sam ispravljala 5 sati zato što neznaju šta pišu a pri tom za 2 meseca sam presedela tamo jer mi je umro i zet njihovom greškom a potom i otac nemojte nikog ponižavati za stvari jel smo videli šta rade i kako bolje da ne pričam

    • slavko

      00:26 // 26. 12. 2020.

      Ti mora da si iz SNS-a,mogu da se kladim 100 posto!

  • Maja Stešić

    17:04 // 25. 12. 2020.

    Meni je svekar umro 19.12. A sutradan smo ga uze bez dokumenta,bez para, odeću koje je taj dan nosio i stvari koje smo mu poslali. Do dana današnjeg nismo dobili nikakav odgovor gde je sve to nestalo.

  • Zoran Leskovac

    10:05 // 26. 12. 2020.

    Ovo je na žalost tačno,da se na Niškoj infektivnoj klinici krade od preminulih pacijenata.Od mog oca koji je preminuo 13.jula ove godine na infektivnoj ukrali dva prstena. Potvrdili su nam da je imao prstenje, ali da ih jednostavno nema. Ko to tamo krade!?Nije stvar u novcu, zlatu, stvar je u dostojanstvu čoveka i uspomeni na preminule!Pored svih muka i žalosti za preminulim oni vam još sole ranu!

  • Tanja Dimitrijevic

    13:07 // 4. 1. 2021.

    Majka mi je preminula 30 dec, danas 4 jan dosla i nema ih, nema stake, nema njene kicne stvari koje su od 11 dwcembra kad je primljena u klinicki nis
    Kazu desava se a i sta ce mi jer sadrze virus
    Sve sto sam joj poslala dok je bila u endo soku nikad doslo do nje nije nikada

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: