Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 8. 6. 2011.

Nevreme u Crnoj Travi oštetilo puteve

Veliko nevreme u crnotravskom kraju oštetilo oko dvestotine kilometara lokalnih puteva, a šest naselja odsečeno od centra opštine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • pesic vujica

    23:04 // 9. 6. 2011.

    NAJVECA ELEMENTARNA NEPOGODA ZA NAS KRAJ SU SRBIJA SUME KOJE SU NEPLANSKOM SECOM UPROPASTILE PUT PREDEJANE-RUPLJE MISLIM DA TU STVARI NISU CISTE POSTOJI NEKA CUDNA SPREGA SVI ZNAJU A NIKO NE REAGUJU. SLUCAJ TREBA PRIJAVITI NADLEZNIM INSTITUCIJAMA.IMATE LI HRABROSTI

  • Jovana.B

    08:52 // 25. 6. 2011.

    Trebalo je da odem u Crnu Travu, selo Stepanovci,medjutim obavestena sam da necu mocu do kuce da dodjem kolima jer je put razrovan. Kazu neki mestani tog sela da je put razrovan vise od teskih kamiona koji tuda prolaze natovareni secenim drvetom. Znaci, morala bih da auto parkiram 3-4 km. dalje od kuce, sve stvari koje ponesem, a mnogo toga je potrebno da ponesem odavde jer tamo snabdevanje nije nikakvo - i sve to nosim u ruke. A ovde treba samo malo izravnjati sredinu puta i nekako urediti delove gde potoci presecaju put. Mestani to salno popravljaju, medjutim teski kamioni sve uniste samo sa nekoliko prolazaka. I kako sada pomisliti na odlazak kada su ovakvi uslovi. Ljudi, pod hitno uradite nesto, ne mozemo ni svoje kuce u rodnom kraju da obidjemo.Sve je ovo ipak velika nemarnost ljudi koji su na celu opstine Crna Trava.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: