Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:52, 27. 8. 2015.

Nije održana protestna šetnja za NTV

ntv Protestna šetnja odložena; foto: NTV

Zbog toga što nije prošlo dovoljno vremena od prijavljivanja šetnje, okupljeni građani koji podržavaju opstanak Niške televizije nisu prošetali niškim ulicama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nislija

    11:28 // 27. 8. 2015.

    Ko je ovde lud? Mislim ono, protestuju ispred niske, pa ne gasi se sma niska televizija, vec je drugi gase, idite ispred gradske kuce, uprave tamo strajkujte, sta strajkujete pred ntv-om? I drugo, nek je kupi neko da napravi tv od nje, ionako skoro svako od tih voditelja ima dva posla, tako da nije velika steta, jadne cistacice koje su tamo radile :( Samo vitko da je ne kupi!!! E onda smo ga...

    • Милосав

      11:54 // 27. 8. 2015.

      Благо нама када имамо тебе. Теби ништа не треба. Толико си обавештен да је чудо једно. Витко се јавио као купац, и то је једина понуда. Није лоше мало пратити вести. Мада видим да ти то не треба, лепо ти је да за време филмских сусрета гледаш "Дани шљиве" у Блацу и Цецу. Да ли си можда ћуо да "партијци" купују телевизије по Србији? То ће бити "направи тв од ње", како кажеш.

    • @Milosav

      12:34 // 27. 8. 2015.

      A sta je NTV bila!? Isto je sluzila partijskim lokalnim politicarima.I da gledacu dane sljiva, jer je svetski napravljeno, a filmski susreti su napravljeni kao pijacna tezga i ne zelim da ih gledam!Nema veze koja su stranka, bitno je da se napravi kvalitetan program koji niska tv nije imala i ista ta se uvek vukla po rtv i njih krivila, sto se nisu trudili vise nego su se slihtali lokalcima

    • Милосав

      14:28 // 27. 8. 2015.

      Зато што Ниш има пуно паметњаковића као ти, он нема ништа. Нема Дуванске, нема радио Ниш, нема ничега. Иди и гледај велике Палмине водопаде и уживај. Светски су. Нови Сад има две ТВ станице, 4 радио.. Ми имамо тебе и сличне. Само нек комшији цркне крава, живела ти идеологија

  • nn

    11:50 // 27. 8. 2015.

    nekada su protestvovali studenti, sta god da je problem, dok pucnes prstima skupi se nas milion i ne odustajemo dok se ne resi! Sada na ovim skupovima vidim samo penzionere, a studenti po ceo dan vise na fejsu i "ostro" prokomentarisu kad im se nesto ne svidja. Takva ce vam i biti buducnost.

  • Ricardo

    12:06 // 27. 8. 2015.

    Ako Belami sačuva Nišku TV kada je kupi, to je isto kada daš kozi da čuva kupus. Ima da gu nema.

  • shaft

    21:10 // 27. 8. 2015.

    Udruzenje vuce pogresne poteze,manjkaju i ideje a i odaziv je slab.Kasno je za NTV,da je sve normalno,zaposljeni bi trebalo da su u prvim redovima!Ovako,uzese otpremnine a Djokica i Kostic nek setaju.Treba se usresrediti na Parking servis,na klasicnu otimacinu!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: