Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 21. 2. 2013.

| Društvo

Niko ne zna “šta rade” kamere za prekršaje

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
Untitled.jpg

Ni Gradska ni Policijska uprava iz Niša ne mogu da kažu da li će vozačima koje su slikale kamere biti dostavljene kazne.

Resorni većnik za saobraćaj Mihajlo Zdravković potvrđuje da kamere kod Ureda i na raskrsnici Dušanove i Ulice vojvode Mišića beleže prelazak kroz crveno svetlo, ali ne može da kaže ništa o samim kaznama.

- Ne znam da li Policijska uprava procesuira prekršaje. Oni treba da kažu da li šalju kazne ili ne - kaže Zdravković.

Dodaje da je probni period od 3 meseca istekao i da se Grad sada trudi da nađe rešenje tako da udarne lokacije koje je predložila Policijska uprava budu pokrivene kamerama.

Međutim, u Policijskoj upravi kažu da je ceo projekat rađen pod pokroviteljstvom Grada, pa tako ni oni ne mogu da pojasne da li nesavesne vozače očekuju kazne za prekršaje koje su napravili u prethodna 3 meseca na “osmatranim” lokacijama.

Podsetimo, gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je sredinom januara da su kamere za mesec dana zabeležile 800 prekršaja i da će se od kazni koje će biti naplaćene u gradsku kasu sliti 11.500 evra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • APA

    16:56 // 23. 2. 2013.

    Zasto se ne oglasava Daska Vetra i ovi drugi sto rade kod gradonacelnika? A da, subota je - pa ne rade. Moracemo da cekamo njihove bisere do ponedeljka.

  • hmm

    12:48 // 23. 2. 2013.

    Golf PK tablica sa zandarmerija "mirisljavcem" na retrovizoru umalo da me zgazi na pesackom.Mladi napaljenko obilazi u punoj brzini kola koja su stala.On je pametan,ostali su glupi.Jos bi i da se obracuna.Ali,eto,on ima zandarmerija "mirisljavca" pa glumi glumca.

  • Milena J

    13:42 // 22. 2. 2013.

    Zna gradonacelnik! Jel se onomad, trljjajuci ruke, zahvaljivao Nislijama sto su pravili preksaje i ugrozavali svoje i tudje zivote i tako punili gradski budzet. Mislim i da nas je diskretno pozvao da nastavimo, a ako nismo da pocnemo da pravimo saobracajne preksaje.

    • pametan

      17:39 // 22. 2. 2013.

      Gledao sam tu izjavu kad se zahvaljivao, vaznod a su pare tu, sto su zivoti ugrozeni nema veze. Covek ide po star put, on ne zna zasto je tu, garantujem!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: